KOCAELİ'DE CHP VE İYİ PARTİ BULUŞMASI

Siyaset 04.11.2021 - 00:57, Güncelleme: 04.11.2021 - 01:13
 

KOCAELİ'DE CHP VE İYİ PARTİ BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
CHP Karamürsel İlçe Başkanı dün akşam yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti Karamürsel İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdiler.. İYİ Parti Karamürsel ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıp ağırlanan ve İYİ Partililere seslenerek Millet İttifakının ülkenin ve siyasetin geleceği için ne kadar önemli olduğunu anlatma olanağı bulduğu için çok mutlu olan  Suat Ülkü bu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Bu akşam Millet ittifakı ortağımız, İYİ Parti Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk.Bize bu akşam ev sahipliği eden İYİ Parti teşkilatına, değerli başkanım Orhan Kılınçsoy 'a şahsım ve örgütüm adına çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.. İYİ Parti Karamürsel ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy'da "Bu Akşam Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Başkanı Suat Ülkü ve Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarıyla ilçe Teskilatımızda Bizleri Ziyaret Edip Önümüzdeki Süreçte Millet İttifakı Adına Yapıcamız Çalışmalar Hakkında Fikir Alışverişinde Bulunduk.Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır" açıklamsında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

CHP Karamürsel İlçe Başkanı dün akşam yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İYİ Parti Karamürsel İlçe Teşkilatına bir ziyaret gerçekleştirdiler..

İYİ Parti Karamürsel ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılanıp ağırlanan ve İYİ Partililere seslenerek Millet İttifakının ülkenin ve siyasetin geleceği için ne kadar önemli olduğunu anlatma olanağı bulduğu için çok mutlu olan  Suat Ülkü bu ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Bu akşam Millet ittifakı ortağımız, İYİ Parti Karamürsel ilçe teşkilatını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduk.Bize bu akşam ev sahipliği eden İYİ Parti teşkilatına, değerli başkanım Orhan Kılınçsoy 'a şahsım ve örgütüm adına çok teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi..

İYİ Parti Karamürsel ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy'da "Bu Akşam Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Başkanı Suat Ülkü ve Meclis Üyesi ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarıyla ilçe Teskilatımızda Bizleri Ziyaret Edip Önümüzdeki Süreçte Millet İttifakı Adına Yapıcamız Çalışmalar Hakkında Fikir Alışverişinde Bulunduk.Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır" açıklamsında bulundu..

Bir Suat Ülkü dahil 17 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.