GTO KONGRESİNDE MUHALEFETİN B PLANI KÖŞKER Mİ?

Güncel 03.07.2022 - 18:12, Güncelleme: 03.07.2022 - 18:19
 

GTO KONGRESİNDE MUHALEFETİN B PLANI KÖŞKER Mİ?

KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak
Merkezi Hükümetten aksi yönde bir erteleme kararı çıkmaz ise eğer Gebze Ticaret Odası kongresi bu yılın son aylarında gerçekleştirilecek.. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in yeni dönem için bir kez daha Başkanlığa aday olacağına kesin gözle bakılırken, Nail Çiler’in karşısına bir veya birden fazla GTO Başkan adayı çıkması bekleniyor.. Gebze Ticaret Odası ve siyaset kulislerinde artık yüksek sesle konuşulanlara göre şuan için GTO Yönetim Kurulunda yer alan Ercan Altınkaya başkan adayı olarak kulis çalışmaları yürütürken, Altunkaya’nın yanında gençlerden oluşan bir ekibin yer aldığı dile getiriliyor.. Öte yandan kulislerden bize yansıyan bir başka iddia ise Ercan Altınkaya’nın, Nail Çiler karşısında yeterince güçlü aday profili sergileyememesi durumunda ise, bu kez sahaya Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker’in isminin sürülebileceği yönünde..  Yani bu durumda Nail Çiler’i koltuktan indirmek isteyenlerin, başkan adaylığı için A planında Ercan Altunkaya gözükürken, B planlarında ise Adnan Köşker yer almış oluyor.. Ve kulislerde en çok merak edilen ise GTO kongresinde Nail Çiler’in karşısına çıkarılacak adayın, başkanlığı kazanıp kazanamayacağı sorusunun cevabı..
KOCAELİ AHBERİ - Cengiz Yucak

Merkezi Hükümetten aksi yönde bir erteleme kararı çıkmaz ise eğer Gebze Ticaret Odası kongresi bu yılın son aylarında gerçekleştirilecek..

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in yeni dönem için bir kez daha Başkanlığa aday olacağına kesin gözle bakılırken, Nail Çiler’in karşısına bir veya birden fazla GTO Başkan adayı çıkması bekleniyor..

Gebze Ticaret Odası ve siyaset kulislerinde artık yüksek sesle konuşulanlara göre şuan için GTO Yönetim Kurulunda yer alan Ercan Altınkaya başkan adayı olarak kulis çalışmaları yürütürken, Altunkaya’nın yanında gençlerden oluşan bir ekibin yer aldığı dile getiriliyor..

Öte yandan kulislerden bize yansıyan bir başka iddia ise Ercan Altınkaya’nın, Nail Çiler karşısında yeterince güçlü aday profili sergileyememesi durumunda ise, bu kez sahaya Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker’in isminin sürülebileceği yönünde.. 

Yani bu durumda Nail Çiler’i koltuktan indirmek isteyenlerin, başkan adaylığı için A planında Ercan Altunkaya gözükürken, B planlarında ise Adnan Köşker yer almış oluyor..

Ve kulislerde en çok merak edilen ise GTO kongresinde Nail Çiler’in karşısına çıkarılacak adayın, başkanlığı kazanıp kazanamayacağı sorusunun cevabı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.