Gebzeli iş insanı Özlem Kozankurt; 'Kadın varsa yarın var''

Güncel 21.11.2021 - 07:49, Güncelleme: 21.11.2021 - 08:09
 

Gebzeli iş insanı Özlem Kozankurt; 'Kadın varsa yarın var''

KOCAELİ HABERİ
TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyesi ve Pimtaş Ar-Ge Müdürü Özlem Kozankurt, Dünya Kadın Girişimcilik Günü dolayısı ile yaptığı açıklamada "Kadın varsa yarın var" dedi.. Özlem Kozankurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Biliyoruz ki; ülkelerin ekonomik kalkınması, kadın emeğinin ekonomiye yansıması ile mümkündür. Kadının işgücüne katılımı ekonomik ve sosyal yaşamın sürdürülebilirliği açısından bir gerekliliktir. Bir başka deyişle ekonomide ve sosyal yaşamda sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması, nufsunun yarısını oluşturan kadınların yaşamın tüm alanlarına aktif katılımları ile mümkündür. Bu vesileyle tüm kişi, kurum ve kuruluşları kadın girişimciliğinin önünü açmaya ve kadın istihdamına katkı sağlamaya davet ediyoruz. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu olarak 'Kadın varsa yarın var' diyoruz."
KOCAELİ HABERİ

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu üyesi ve Pimtaş Ar-Ge Müdürü Özlem Kozankurt, Dünya Kadın Girişimcilik Günü dolayısı ile yaptığı açıklamada "Kadın varsa yarın var" dedi..

Özlem Kozankurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Biliyoruz ki; ülkelerin ekonomik kalkınması, kadın emeğinin ekonomiye yansıması ile mümkündür. Kadının işgücüne katılımı ekonomik ve sosyal yaşamın sürdürülebilirliği açısından bir gerekliliktir. Bir başka deyişle ekonomide ve sosyal yaşamda sürdürülebilir kalkınmanın sağlanması, nufsunun yarısını oluşturan kadınların yaşamın tüm alanlarına aktif katılımları ile mümkündür. Bu vesileyle tüm kişi, kurum ve kuruluşları kadın girişimciliğinin önünü açmaya ve kadın istihdamına katkı sağlamaya davet ediyoruz. TOBB Kadın Girişimciler Kurulu olarak 'Kadın varsa yarın var' diyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.