GEBZE TİCARET ODASINA KARDEŞ GELDİ

İlçeler 30.11.2021 - 07:24, Güncelleme: 30.11.2021 - 07:24
 

GEBZE TİCARET ODASINA KARDEŞ GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze Ticaret Odası, "Kardeş Oda Protokolü" ile Hatay'ın Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası kardeş oldu.. Dün Gebze Ticaret Odasında  GTO Başkanı Nail Çiler ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası  imzalanan "Kardeş Oda Protokolü" sonrası yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; "Gebze Ticaret Odasında "Kardeş Oda Protokolü" için bir araya gelen Gebze Ticaret Odası ve Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası arasında; bölgeler arası işbirliklerinin arttırılması, birlikte ortak proje/fikirlerin geliştirilmesi adına DTSO Meclis Başkanı Mustafa ŞAHİN, Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Yardımcısı ile Yönetim Kurulu Başkanımız, Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel Sekreterimizin katılımıyla Odamız ev sahipliğinde imza töreni gerçekleştirildi. Odalarımız ve bölgelerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz."
KOCAELİ HABERİ

Gebze Ticaret Odası, "Kardeş Oda Protokolü" ile Hatay'ın Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası kardeş oldu..

Dün Gebze Ticaret Odasında  GTO Başkanı Nail Çiler ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası  imzalanan "Kardeş Oda Protokolü" sonrası yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

"Gebze Ticaret Odasında "Kardeş Oda Protokolü" için bir araya gelen Gebze Ticaret Odası ve Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası arasında; bölgeler arası işbirliklerinin arttırılması, birlikte ortak proje/fikirlerin geliştirilmesi adına DTSO Meclis Başkanı Mustafa ŞAHİN, Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YILDIRIM, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Sekreter Yardımcısı ile Yönetim Kurulu Başkanımız, Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Genel Sekreterimizin katılımıyla Odamız ev sahipliğinde imza töreni gerçekleştirildi. Odalarımız ve bölgelerimiz için hayırlı olmasını diliyoruz."

Bir 6 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.