GEBZE KIZILAY BELEDİYE GEZİSİNDE

Güncel 21.01.2023 - 15:14, Güncelleme: 21.01.2023 - 15:14
 

GEBZE KIZILAY BELEDİYE GEZİSİNDE

KOCAELİ HABERİ
Kızılay Gebze Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Gez-Gör Kocaeli Ormanya Gezisi"ne katıldı.. Büyükşehir Belediyesinin gezisine eşi Ertan Tunçel ile birlikte katılan Kızılay Gebze şübesi Başkanı Oya Tunçel o keyifli anları sosyal medyadan "Gebze Kızılay Şubesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gez - Gör gezisiyle Ormanyayı gezdi" notu ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Kızılay Gebze Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Gez-Gör Kocaeli Ormanya Gezisi"ne katıldı..

Büyükşehir Belediyesinin gezisine eşi Ertan Tunçel ile birlikte katılan Kızılay Gebze şübesi Başkanı Oya Tunçel o keyifli anları sosyal medyadan "Gebze Kızılay Şubesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Gez - Gör gezisiyle Ormanyayı gezdi" notu ile paylaştı..
Bir 9 kişi, ayakta duran insanlar, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.