GEBZE BELEDİYESİ DUYURDU

Siyaset 23.06.2023 - 15:33, Güncelleme: 23.06.2023 - 15:33
 

GEBZE BELEDİYESİ DUYURDU

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyesi, her çarşamba günü kurulan Tatlıkuyu Kapalı Pazaryeri ve Beylikbağı Semt Pazarının, bayramın 1. gününe denk gelmesi nedeniyle Arefe Günü kurulacağını açıkladı. İşte Gebze Belediyesi'nin duyurusu: ''Sevgili hemşerilerimiz; her çarşamba günleri kurulan Tatlıkuyu Kapalı Pazaryeri ve Beylikbağı Semt Pazarı, bayramın 1. gününe denk gelmesi nedeniyle Arefe Günü (27 Haziran Salı) kurulacaktır.''    
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyesi, her çarşamba günü kurulan Tatlıkuyu Kapalı Pazaryeri ve Beylikbağı Semt Pazarının, bayramın 1. gününe denk gelmesi nedeniyle Arefe Günü kurulacağını açıkladı.

İşte Gebze Belediyesi'nin duyurusu:

''Sevgili hemşerilerimiz; her çarşamba günleri kurulan Tatlıkuyu Kapalı Pazaryeri ve Beylikbağı Semt Pazarı, bayramın 1. gününe denk gelmesi nedeniyle Arefe Günü (27 Haziran Salı) kurulacaktır.''
 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.