Trabzonlular Darıca'da ki 3. Gençlik Şöleninde coştular

İlçeler 20.10.2024 - 05:06, Güncelleme: 20.10.2024 - 05:21
 

Trabzonlular Darıca'da ki 3. Gençlik Şöleninde coştular

KOCAELİ HABERİ
Darıca Trabzonlular Derneğinin düzenlemiş olduğu 3. Gençlik Şöleni, Darıca Kapalı spor salonunda gerçekleşti.. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkan vekili Ahmet Hüseyinçelebi, KBB Başkan vekili Hasan Soba, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Trabzonlu hemşerileri, Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve Yönetiminin düzenlemiş olduğu 3. Gençlik Şöleni programına katılım sağlayarak Kardenizin eşsiz müzik ve folklor gösterilerinin tadını çıkardılar.
KOCAELİ HABERİ

Darıca Trabzonlular Derneğinin düzenlemiş olduğu 3. Gençlik Şöleni, Darıca Kapalı spor salonunda gerçekleşti..

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkan vekili Ahmet Hüseyinçelebi, KBB Başkan vekili Hasan Soba, AK Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çok sayıda Trabzonlu hemşerileri, Darıca Trabzonlular Derneği Başkanı Umut Sağlam ve Yönetiminin düzenlemiş olduğu 3. Gençlik Şöleni programına katılım sağlayarak Kardenizin eşsiz müzik ve folklor gösterilerinin tadını çıkardılar.
Bir 5 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.