GEBZE BELEDİYELER BİRLİĞİ BİR EKSİK İLE TOPLANDI

Siyaset 22.08.2024 - 11:40, Güncelleme: 22.08.2024 - 11:40
 

GEBZE BELEDİYELER BİRLİĞİ BİR EKSİK İLE TOPLANDI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Belediyeler Birliği Ağustos 2024 ayı Encümen Toplantısını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'nun bizzat katılımı ile gerçekleştirildi.. Gebze Belediyeler Birliği üyesi olmasına rağmen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin Ağustos 2024 ayı Encümen Toplantısına katılmaması dikkatlerden kaçmadı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Belediyeler Birliği Ağustos 2024 ayı Encümen Toplantısını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'nun bizzat katılımı ile gerçekleştirildi..

Gebze Belediyeler Birliği üyesi olmasına rağmen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin Ağustos 2024 ayı Encümen Toplantısına katılmaması dikkatlerden kaçmadı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.