ERSAN ŞEN'DEN TARİHİ UYARI!

Güncel 07.04.2024 - 10:35, Güncelleme: 07.04.2024 - 10:35
 

ERSAN ŞEN'DEN TARİHİ UYARI!

KOCAELİ HABERİ
Tanınmış Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye'de ki düzensiz göçmen sorununun, Türk Devletinin geleceğine yönelik büyük bir tehlike olduğuna dikkat çeken bir uyarıda bulundu.. Ersan şen X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bu topraklar birçok imparatorluk, birçok devlet gördü. Düzensiz göç hareketlerine ve nüfus değişimlerine bağlı demografik saldırılara karşı koyamadılar, yıkıldılar. Tarihten ders almak şart. Bir milli kimliği ve şuuru olan Türk Milleti’nin en önemli meselesi, bilhassa 1990’lı yıllardan itibaren artarak devam eden düzensiz göç ve nüfus hareketlerini durdurmaktır. Milletin geleceği, birliğimiz, demografik yapının korunmasına bağlıdır."
KOCAELİ HABERİ

Tanınmış Anayasa Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye'de ki düzensiz göçmen sorununun, Türk Devletinin geleceğine yönelik büyük bir tehlike olduğuna dikkat çeken bir uyarıda bulundu..

Ersan şen X sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Bu topraklar birçok imparatorluk, birçok devlet gördü. Düzensiz göç hareketlerine ve nüfus değişimlerine bağlı demografik saldırılara karşı koyamadılar, yıkıldılar. Tarihten ders almak şart. Bir milli kimliği ve şuuru olan Türk Milleti’nin en önemli meselesi, bilhassa 1990’lı yıllardan itibaren artarak devam eden düzensiz göç ve nüfus hareketlerini durdurmaktır. Milletin geleceği, birliğimiz, demografik yapının korunmasına bağlıdır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.