KARAMÜRSEL BELEDİYESİ CHP'DE ONLAR BÜYÜKŞEHİRDE

Siyaset 08.05.2024 - 22:18, Güncelleme: 08.05.2024 - 23:00
 

KARAMÜRSEL BELEDİYESİ CHP'DE ONLAR BÜYÜKŞEHİRDE

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Ak Parti yönetimindeki Karamürsel belediyesinin başkanı olan İsmail Yıldırım şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde "Başkanlık Danışmanı" olarak işe başladı.. 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Karamürsel belediyesinin Ak Partili meclis üyesi Serpil Yılmaz'da şimdi Ak Parti MKYK yedek üyesi. Serpiil Yılmaz bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesine giderek "Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı" olarak işe başlayan eski belediye başkanı İsmail Yıldırım'a bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi.... Serpil Yılmaz bu ziyareti sosyal medyadan "İsmail YILDIRIM başkanımızı ziyaret ederek yeni görevinin hayrılı olmasını diledik. Durmak yok yola devam" sözleri ile paylaştı.. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karamürsel belediyesi CHP'ye geçti..  
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Ak Parti yönetimindeki Karamürsel belediyesinin başkanı olan İsmail Yıldırım şimdi Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde "Başkanlık Danışmanı" olarak işe başladı..

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Karamürsel belediyesinin Ak Partili meclis üyesi Serpil Yılmaz'da şimdi Ak Parti MKYK yedek üyesi.

Serpiil Yılmaz bugün Kocaeli Büyükşehir Belediyesine giderek "Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı" olarak işe başlayan eski belediye başkanı İsmail Yıldırım'a bir tebrik ziyareti gerçekleştirdi....

Serpil Yılmaz bu ziyareti sosyal medyadan "İsmail YILDIRIM başkanımızı ziyaret ederek yeni görevinin hayrılı olmasını diledik. Durmak yok yola devam" sözleri ile paylaştı..

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Karamürsel belediyesi CHP'ye geçti..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.