ÇOK SERT MERKEZ BANKASI AÇIKLAMASI

Ekonomi 21.10.2021 - 18:23, Güncelleme: 21.10.2021 - 18:23
 

ÇOK SERT MERKEZ BANKASI AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirimi sonrası Twitter üzerinden açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu karar öncesi attığı tweete de göndermede bulunarak, mesajında "Ülkenin şerefli bürokratlarına seslendim; bir de tabii ki şahsın bürokratları var. Onların ne olduğu bugün daha da aşikar oldu. Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor. Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu… Başka bir izahı yok" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Bankası'nın 200 baz puanlık faiz indirimi sonrası Twitter üzerinden açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu karar öncesi attığı tweete de göndermede bulunarak, mesajında "Ülkenin şerefli bürokratlarına seslendim; bir de tabii ki şahsın bürokratları var. Onların ne olduğu bugün daha da aşikar oldu. Şahıs ve şürekası ülkeyi açlığa doğru götürüyor. Bu yapılanlar ya millete ihanet ya da bir sağlık sorunu… Başka bir izahı yok" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.