CHP KOCAELİ KADIN KOLLARI BAŞKANI KAYA GEBZE'DE KAPI KAPI DOLAŞTI

Siyaset 02.07.2022 - 01:45, Güncelleme: 02.07.2022 - 01:45
 

CHP KOCAELİ KADIN KOLLARI BAŞKANI KAYA GEBZE'DE KAPI KAPI DOLAŞTI

KOCAELİ HABERİ
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Gebze'de siyasi saha çalışmalarında bulundu.. CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan ve ilçe kadın kolları yöneticilerininde eşlik ettiği bu siyasi saha çalışması hakkında kısa bir açıklam yapan Yaşa Erdoğan " Bugün Gebze ilçe kadın kollarımızın düzenlemiş olduğu saha programıza İl başkanımız Songül Kaya ve yönetimi, ile birlikte saha çalışması için Güzeller mahallesinde, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik. Mahalle temsilcimiz ve kadın kolları yöneticimiz olan Yasemin Aktay Ablaya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bize güvenin, bize katılın. Geliyor gelmekte olan" dedi.. Songül Kaya'da sosyal medyadan "Bugünde Gebze ilçe kadın kolu başkanımız Yaşa Erdoğan ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte Gebze Güzeller mahallesinde ev ziyaretlerimize devam ettik. Emeklinin geçim sıkıntısından, mutfaktaki yangından, esnafına kadar söylem aynı ; "Milletimiz refahta diyenler hayal görüyor "..Yoksulluk ve yoksunluğun derinleşmesi yerine sosyal devletin size kol kanat germesini istiyorsanız; Bize Katılın Saray iktidarı yerine millet iktidarı istiyorsanız; " paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ

CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Gebze'de siyasi saha çalışmalarında bulundu..

CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP gebze Belediye Meclis üyesi Av. Saide Arslan ve ilçe kadın kolları yöneticilerininde eşlik ettiği bu siyasi saha çalışması hakkında kısa bir açıklam yapan Yaşa Erdoğan " Bugün Gebze ilçe kadın kollarımızın düzenlemiş olduğu saha programıza İl başkanımız Songül Kaya ve yönetimi, ile birlikte saha çalışması için Güzeller mahallesinde, esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik. Mahalle temsilcimiz ve kadın kolları yöneticimiz olan Yasemin Aktay Ablaya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bize güvenin, bize katılın. Geliyor gelmekte olan" dedi..

Songül Kaya'da sosyal medyadan "Bugünde Gebze ilçe kadın kolu başkanımız Yaşa Erdoğan ve yönetici arkadaşlarımızla birlikte Gebze Güzeller mahallesinde ev ziyaretlerimize devam ettik. Emeklinin geçim sıkıntısından, mutfaktaki yangından, esnafına kadar söylem aynı ; "Milletimiz refahta diyenler hayal görüyor "..Yoksulluk ve yoksunluğun derinleşmesi yerine sosyal devletin size kol kanat germesini istiyorsanız; Bize Katılın Saray iktidarı yerine millet iktidarı istiyorsanız; " paylaşımında bulundu..
Bir 8 kişi ve iç mekan görseli olabilir
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.