BÜYÜKGÖZ ''GEBZE'NİN GURURU ANIL''I AĞIRLADI

Eğitim-Kültür-Sanat 03.07.2024 - 17:12, Güncelleme: 03.07.2024 - 17:12
 

BÜYÜKGÖZ ''GEBZE'NİN GURURU ANIL''I AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
Gebzeli öğrencimiz Muhammed Anıl, LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.. Muhammed Anıl bugün ailesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti.. Muhammed Anıl'ı tebrik eden Başkan Büyükgöz kendsine hediye takdiminde bulunduktan sonra o anları sosyal medyadan "LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Muhammed Anıl evladımızı belediyemizde ağırladık. Kıymetli evladımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Gebzeli öğrencimiz Muhammed Anıl, LGS sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu..

Muhammed Anıl bugün ailesi ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ü makamında ziyaret etti..

Muhammed Anıl'ı tebrik eden Başkan Büyükgöz kendsine hediye takdiminde bulunduktan sonra o anları sosyal medyadan "LGS’de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan Muhammed Anıl evladımızı belediyemizde ağırladık. Kıymetli evladımızı tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.