BÜYÜKGÖZ CUMAKÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜRÜ KAPTI

Güncel 07.04.2024 - 11:25, Güncelleme: 07.04.2024 - 11:42
 

BÜYÜKGÖZ CUMAKÖYLÜLERDEN TEŞEKKÜRÜ KAPTI

KOCAELİ HABERİ
Gebze Cumaköy'de ormanlık bir yeşil alan içinde toplamda 41 bin 462 metrekare alan üzerinde yapımı tamamlanan Cumaköy Mesire Alanı hizmete açıldı.. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz dün akşam Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep kaya ve Meclis üyeleri Hasan Özdemir ve Hüseyin Önder ile birlikte Cumaköy mesire alanına giderek incelemelerde bulundu.. Mesire alanında iftar sonrasının keyfini çıkaran Cumaköy sakinleri, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e bu güzel alanı köylerine kazandırdığı için teşekkür ettiler.. Başkan Büyükgöz, “15 Mayıs 2024 tarihinde eksiklikleri giderilmiş bir şekilde hizmete sunacağımız Cumaköy Mesire Alanı, gerçekten doğa harikası bir yer. Bu alanı, Gebzeli hemşehrilerimizle buluşturarak onlara eşsiz bir doğa deneyimi yaşatmayı planladık..Özellikle bahar aylarında, çocuklarımız burada doğanın güzellikleriyle buluşacak, aynı zamanda konforlu kullanım imkanlarından faydalanacaklar. Cumaköy Mesire Alanı, tamamen doğa ile iç içe, şehirden izole edilmiş bir alandır. Burada aileler, keyifli ve huzurlu bir zaman geçirecekler” dedi. Cumaköy Mesire Alanı içersinde yürüyüş yolları, Hobbit Evleri, barbekü alanları, çocuk oyun alanları, spor sahaları, ateş çukuru ve amfi mescit yer aldı.. 
KOCAELİ HABERİ

Gebze Cumaköy'de ormanlık bir yeşil alan içinde toplamda 41 bin 462 metrekare alan üzerinde yapımı tamamlanan Cumaköy Mesire Alanı hizmete açıldı..

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyüköz dün akşam Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep kaya ve Meclis üyeleri Hasan Özdemir ve Hüseyin Önder ile birlikte Cumaköy mesire alanına giderek incelemelerde bulundu..

Mesire alanında iftar sonrasının keyfini çıkaran Cumaköy sakinleri, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'e bu güzel alanı köylerine kazandırdığı için teşekkür ettiler..

Başkan Büyükgöz, “15 Mayıs 2024 tarihinde eksiklikleri giderilmiş bir şekilde hizmete sunacağımız Cumaköy Mesire Alanı, gerçekten doğa harikası bir yer. Bu alanı, Gebzeli hemşehrilerimizle buluşturarak onlara eşsiz bir doğa deneyimi yaşatmayı planladık..Özellikle bahar aylarında, çocuklarımız burada doğanın güzellikleriyle buluşacak, aynı zamanda konforlu kullanım imkanlarından faydalanacaklar. Cumaköy Mesire Alanı, tamamen doğa ile iç içe, şehirden izole edilmiş bir alandır. Burada aileler, keyifli ve huzurlu bir zaman geçirecekler” dedi.

Cumaköy Mesire Alanı içersinde yürüyüş yolları, Hobbit Evleri, barbekü alanları, çocuk oyun alanları, spor sahaları, ateş çukuru ve amfi mescit yer aldı.. 
Bir 8 kişi, Mostar Köprüsü ve yazı görseli olabilir
Bir aydınlatma görseli olabilir

Bir çim görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.