Beştepe'de kritik zirve

Ekonomi 15.06.2023 - 08:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 08:47
 

Beştepe'de kritik zirve

KOCAELİ HABERİ
Yeni yönetimin ilk Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bugün saat 10'da toplanıyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek toplantıda Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da yer alacak. Enflasyon ve döviz kurunun fahiş artışıyla katlanan ekonomik kriz, şu anda Türkiye'nin başlıca sorunuyken, yeni ekonomi yönetiminin de önceliği olması gerekiyor. İktidarın, krizin çözümü yönünde adım atması beklenirken, yeni dönemin ilk Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı bugün saat 10'da başlayacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katılacak. HAFİZE GAYE ERKAN DA TOPLANTIDA BULUNACAK Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına yeni Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da katılacak. Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri de toplantıda yer alacak. Toplantıda, ekonominin mevcut durumu değerlendirilip, beklentiler ele alınacak.
KOCAELİ HABERİ

Yeni yönetimin ilk Ekonomi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında bugün saat 10'da toplanıyor. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek toplantıda Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da yer alacak.

Enflasyon ve döviz kurunun fahiş artışıyla katlanan ekonomik kriz, şu anda Türkiye'nin başlıca sorunuyken, yeni ekonomi yönetiminin de önceliği olması gerekiyor. İktidarın, krizin çözümü yönünde adım atması beklenirken, yeni dönemin ilk Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı bugün saat 10'da başlayacak.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki toplantıya Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan katılacak.

HAFİZE GAYE ERKAN DA TOPLANTIDA BULUNACAK

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısına yeni Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan da katılacak.

Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri de toplantıda yer alacak.

Toplantıda, ekonominin mevcut durumu değerlendirilip, beklentiler ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.