BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'Ü GÜLDÜREMEDİLER

Eğitim-Kültür-Sanat 18.05.2022 - 23:38, Güncelleme: 18.05.2022 - 23:53
 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ'Ü GÜLDÜREMEDİLER

kocaeli haberi
Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğü bu akşam Gebze Kültür Merkezinde, İstanbul - Cevahir Sahnesinin 3. Koğuş isimli tiyatro oyununu Gebzeli tiyatroseverler ile buluşturdu.. Acıklı Müzikli Komik Arabesk Güldürü bir oyunun mekanı "Meşhur Üç Numaralı Koğuş" da yaşananların hicvedildiği tiyatro oyununu izleyen gençlerin doyasıya güldüğü sahnelerde, izleyeciler arasında olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ise gülmek yerine oyunu dikkatlice süzdüğü fotoğraf karelerine yansıdı.. TRT'de yayınlanan ve çekimleri Darıca'da yapılan 80'ler dizisinin Erzurumlu bekçisi Hacı Ali Konuk ve mahallenin şişman kasabı Ali Fuat Pekzeren'in de oyuncu kjadrosunda olduğu 3. Koğuş, aslen siyasetten girenlerin koğuşudur. Fakat hapishane dolu olduğu için Üç Numaralı Koğuşa, 3 mahkum gönderirler ve burası 3 mahkumun yaşam alanı olmuştur. Seyit cinayetten, Eyüplü Eşref tavuk hırsızlığından ve hiçbir suçu olmayan sadece işporta su satarken yanlış anlaşılma ile mahkum edilen saf Salih... Bu 3 mahkuma 1970 yılında yeni bir misafir gelecektir, Yusuf... Birbirleri ile tanışmaları,koğuşta anıların yeniden hayat bulması...
kocaeli haberi

Gebze Belediyesi Kültür Müdürlüğü bu akşam Gebze Kültür Merkezinde, İstanbul - Cevahir Sahnesinin 3. Koğuş isimli tiyatro oyununu Gebzeli tiyatroseverler ile buluşturdu..

Acıklı Müzikli Komik Arabesk Güldürü bir oyunun mekanı "Meşhur Üç Numaralı Koğuş" da yaşananların hicvedildiği tiyatro oyununu izleyen gençlerin doyasıya güldüğü sahnelerde, izleyeciler arasında olan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ise gülmek yerine oyunu dikkatlice süzdüğü fotoğraf karelerine yansıdı..

TRT'de yayınlanan ve çekimleri Darıca'da yapılan 80'ler dizisinin Erzurumlu bekçisi Hacı Ali Konuk ve mahallenin şişman kasabı Ali Fuat Pekzeren'in de oyuncu kjadrosunda olduğu 3. Koğuş, aslen siyasetten girenlerin koğuşudur. Fakat hapishane dolu olduğu için Üç Numaralı Koğuşa, 3 mahkum gönderirler ve burası 3 mahkumun yaşam alanı olmuştur. Seyit cinayetten, Eyüplü Eşref tavuk hırsızlığından ve hiçbir suçu olmayan sadece işporta su satarken yanlış anlaşılma ile mahkum edilen saf Salih...

Bu 3 mahkuma 1970 yılında yeni bir misafir gelecektir, Yusuf...
Birbirleri ile tanışmaları,koğuşta anıların yeniden hayat bulması...

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.