BAKAN NEBATİ ONA SÖZ VEDİĞİ İÇİN ENFLASYONU KESİN DÜŞÜRECEKMİŞ

Ekonomi 02.07.2022 - 21:39, Güncelleme: 02.07.2022 - 21:39
 

BAKAN NEBATİ ONA SÖZ VEDİĞİ İÇİN ENFLASYONU KESİN DÜŞÜRECEKMİŞ

KOCAELİ HABERİ
Bakan Nebati "Cumhurbaşkanı’mıza söz verdim enflasyonu düşüreceğiz" dedi.. Ekonomideki tahminleri bir türlü tutmayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Diyarbakır ziyaretinde enflasyonu kontrol altına aldıklarını savundu. Nebati enflasyonla ilgili “Cumhurbaşkanımıza söz verdim Aralık ayından itibaren enflasyonun düşüşünü hissede hissede göreceğiz ve sizi seçime o noktada götüreceğiz” dedi. Diyarbakır ziyaretinde konuşan Nebati, enflasyonun kontrol altına olduğunu belirterek “Size ve sayın Cumhurbaşkanı’mıza da söz verdim, veriyorum. Aralık ayından itibaren enflasyonun düşüşünü hissede hissede göreceğiz ve sizi seçime o noktada götüreceğiz. Enflasyonu çalışanlara hissettirmeyecek bir sistem kurulmuş zaten” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Bakan Nebati "Cumhurbaşkanı’mıza söz verdim enflasyonu düşüreceğiz" dedi..

Ekonomideki tahminleri bir türlü tutmayan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Diyarbakır ziyaretinde enflasyonu kontrol altına aldıklarını savundu. Nebati enflasyonla ilgili “Cumhurbaşkanımıza söz verdim Aralık ayından itibaren enflasyonun düşüşünü hissede hissede göreceğiz ve sizi seçime o noktada götüreceğiz” dedi.

Diyarbakır ziyaretinde konuşan Nebati, enflasyonun kontrol altına olduğunu belirterek “Size ve sayın Cumhurbaşkanı’mıza da söz verdim, veriyorum. Aralık ayından itibaren enflasyonun düşüşünü hissede hissede göreceğiz ve sizi seçime o noktada götüreceğiz. Enflasyonu çalışanlara hissettirmeyecek bir sistem kurulmuş zaten” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.