BAKAN KOCA AÇIKLADI: TUTUKLANDILAR

Sağlık 25.04.2022 - 22:15, Güncelleme: 25.04.2022 - 22:15
 

BAKAN KOCA AÇIKLADI: TUTUKLANDILAR

KOCAELİ HABERİ
Diyarbakır'ın Lice ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki saldırganın tutuklandığını belirterek, yargıya teşekkür etti Diyarbakır'ın Lice ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık çalışanlarına saldırmıştı Müdahale sırasında bir kişinin polisin silahını alarak açtığı ateş sonucu kurşun duvara isabet etmişti. BAKAN KOCA DUYURDU: TUTUKLANDILAR Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: LİCE’DE SAĞLIKTA ŞİDDETE TUTUKLAMA. Bir yakını hastaneye, kaza sonrası hayatını kaybetmiş olarak getirilen ve polis memurunun silahıyla ateş ederek şiddete başvuran kişi Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ile tutuklanmıştır. Milletimiz adına karar veren yargıya teşekkür ediyoruz.
KOCAELİ HABERİ

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki saldırganın tutuklandığını belirterek, yargıya teşekkür etti

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden kişinin yakınları sağlık çalışanlarına saldırmıştı Müdahale sırasında bir kişinin polisin silahını alarak açtığı ateş sonucu kurşun duvara isabet etmişti.

BAKAN KOCA DUYURDU: TUTUKLANDILAR

Sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, olayla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: LİCE’DE SAĞLIKTA ŞİDDETE TUTUKLAMA. Bir yakını hastaneye, kaza sonrası hayatını kaybetmiş olarak getirilen ve polis memurunun silahıyla ateş ederek şiddete başvuran kişi Cumhuriyet Başsavcılığının talebi ile tutuklanmıştır. Milletimiz adına karar veren yargıya teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.