Akşener'in dava açacağını öğrenen Kılıçdaroğlu bakın ne dedi?

Siyaset 14.08.2024 - 20:56, Güncelleme: 14.08.2024 - 20:56
 

Akşener'in dava açacağını öğrenen Kılıçdaroğlu bakın ne dedi?

KOCAELİ HABERİ
Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in kendisine dava açacağına dair iddialara tepki göstererek, Türkiye'nin daha ciddi sorunları olduğunu ve davaların bu sorunları çözmeyeceğini ifade etti. CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Meral Akşener dava açacakmış..." Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine dava açacağına söylemine ilişkin ise Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bu kadar ciddi sorunları varken Sayın Akşener dava açacakmış, açsın, ne olacak yani?" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu, Akşener için ne demişti? Kemal Kılıçdaroğlu bir internet sitesine verdiği röportajda, Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin "Sayın Akşener'i daha sonraki süreçte Saray'da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım. Yaşadığımız topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmelerin ardından Meral Akşener, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada sessizliğini bozdu ve Kılıçdaroğlu'na dava açma kararı aldığını duyurdu. Akşener, Kılıçdaroğlu’nun "ihanet" ve "ahlaksızlık" gibi ağır ifadeler kullanmasını kabul edilemez bulduğunu belirterek, "Bunları kaldırmam mümkün değil, mahkemede hesaplaşacağız." demişti. kaynak:dijitalgaste.com
KOCAELİ HABERİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in kendisine dava açacağına dair iddialara tepki göstererek, Türkiye'nin daha ciddi sorunları olduğunu ve davaların bu sorunları çözmeyeceğini ifade etti.

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile görüştü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Meral Akşener dava açacakmış..."
Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisine dava açacağına söylemine ilişkin ise Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bu kadar ciddi sorunları varken Sayın Akşener dava açacakmış, açsın, ne olacak yani?" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Akşener için ne demişti?
Kemal Kılıçdaroğlu bir internet sitesine verdiği röportajda, Akşener'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin "Sayın Akşener'i daha sonraki süreçte Saray'da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım. Yaşadığımız topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Meral Akşener, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada sessizliğini bozdu ve Kılıçdaroğlu'na dava açma kararı aldığını duyurdu.

Akşener, Kılıçdaroğlu’nun "ihanet" ve "ahlaksızlık" gibi ağır ifadeler kullanmasını kabul edilemez bulduğunu belirterek, "Bunları kaldırmam mümkün değil, mahkemede hesaplaşacağız." demişti.
kaynak:dijitalgaste.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.