Akit yazarı, Bülent Arınç'a savaş açtı: 2015 öncesi dört dörtlük idi de...

Siyaset 01.11.2021 - 14:10, Güncelleme: 01.11.2021 - 14:17
 

Akit yazarı, Bülent Arınç'a savaş açtı: 2015 öncesi dört dörtlük idi de...

Kocaelihaberi
Eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, "2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum" demişti. Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın “2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” sözlerini değerlendirdi. Arınç’ın, oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’ın  "ne kerameti var ise milletvekili seçtirdiğini" yazan Karahasonoğlu, eski TBMM Başkanı Arınç’a yönelik şu satırları kaleme aldı:   "'2015 öncesi dört dörtlük idi de, 2015 sonrasında hangi mesuliyetler oluştu ki, kabul etmiyorsun' diye soracaktım.. 'Sayın Arınç, ‘Hangi mesuliyetler’den bahsediyorsunuz? Ama sakın lafından  dönme.. Yakın tarihde yaptığın gibi, ‘Ben CHP’nin oyları artıyor' dedim. AK Parti’nin oyları azalıyor demedim ki!’ kıvırtmasındaki gibi, lafı çevirip, ‘Mesuliyet varsa anlamında söyledim’ deme?' uyarısında bulunacaktım. Arınç abimiz ne diyordu: '2015’ten sonraki mesuliyetleri kabul etmem..' Tamam Bülent abi, 2015’den önce Akit’e Basın İlan Kurumu tarafından (Gelişigüzel söylemiyorum, bilerek söylüyorum.. Bülent abinin atadığı adamlar, solcuların/laikçilerin/darbecilerin şikayeti üzerine, akit’e ceza vermişlerdi.) verilen cezaların mesuliyetini kabul et, biz de senin gündeme gelmek için sarf ettiğin sözlerine itiraz etmeyelim!"
Kocaelihaberi

Eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, "2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum" demişti.

Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Ali Karahasanoğlu, bugünkü yazısında eski Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç’ın “2015 sonrasında olmadığım için hiçbir mesuliyet kabul etmiyorum” sözlerini değerlendirdi.

Arınç’ın, oğlu AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç’ın  "ne kerameti var ise milletvekili seçtirdiğini" yazan Karahasonoğlu, eski TBMM Başkanı Arınç’a yönelik şu satırları kaleme aldı: 

 "'2015 öncesi dört dörtlük idi de, 2015 sonrasında hangi mesuliyetler oluştu ki, kabul etmiyorsun' diye soracaktım..

'Sayın Arınç, ‘Hangi mesuliyetler’den bahsediyorsunuz? Ama sakın lafından  dönme.. Yakın tarihde yaptığın gibi, ‘Ben CHP’nin oyları artıyor' dedim. AK Parti’nin oyları azalıyor demedim ki!’ kıvırtmasındaki gibi, lafı çevirip, ‘Mesuliyet varsa anlamında söyledim’ deme?' uyarısında bulunacaktım.

Arınç abimiz ne diyordu: '2015’ten sonraki mesuliyetleri kabul etmem..'

Tamam Bülent abi, 2015’den önce Akit’e Basın İlan Kurumu tarafından (Gelişigüzel söylemiyorum, bilerek söylüyorum.. Bülent abinin atadığı adamlar, solcuların/laikçilerin/darbecilerin şikayeti üzerine, akit’e ceza vermişlerdi.) verilen cezaların mesuliyetini kabul et, biz de senin gündeme gelmek için sarf ettiğin sözlerine itiraz etmeyelim!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.