AK PARTİ KOCAELİ İLÇE BAŞKANLARI VALİ AKTAŞ'A GİTTİ

Siyaset 19.08.2024 - 19:39, Güncelleme: 19.08.2024 - 19:39
 

AK PARTİ KOCAELİ İLÇE BAŞKANLARI VALİ AKTAŞ'A GİTTİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli'nin 12 ilçe teşkilat başkanı ile birlikte Kocaeli'ye yeni atanan Vali İlhami Aktaş'a "hoş geldiniz" ziyaret gerçekleştirdi..  Dr.Şahin Talus o ziyaret anlarını sosyal medyadan "İlçe Başkanlarımızla birlikte göreve yeni atanan Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim şehrimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin." sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli'nin 12 ilçe teşkilat başkanı ile birlikte Kocaeli'ye yeni atanan Vali İlhami Aktaş'a "hoş geldiniz" ziyaret gerçekleştirdi.. 

Dr.Şahin Talus o ziyaret anlarını sosyal medyadan "İlçe Başkanlarımızla birlikte göreve yeni atanan Kocaeli Valimiz İlhami Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim şehrimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin." sözleri ile paylaştı..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.