AK Parti Gebze'nin yeni Kadın Kolları Başkanı kim olsun mülakatı

Siyaset 06.11.2021 - 04:28, Güncelleme: 06.11.2021 - 05:08
 

AK Parti Gebze'nin yeni Kadın Kolları Başkanı kim olsun mülakatı

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı Şenay Önder, görevinden istifa etti. Şenay Önder bu istifasını 5 Kasım 2021 cuma günü saat 13:31'de sosyal medya sayfasından özet olarak "Kıymetli dava arkadaşlarım, 4 yıldır gururla taşıdığım Gebze Kadın Kolları Başkanlığı görevinden, işlerimin yoğunluğu nedeniyle çekilme kararı aldım. Benden sonra görev alacak olan arkadaşımın 2023 yolunda aynı özveri ile çalışacağına inancım tamdır." sözleri ile duyurdu.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığının resmi sosyal medya sayfasından ise 5 Kasım 2021 cuma günü saat 13:22'de "lçe Başkanımız Recep KAYA 'ya yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyemiz Mualla VAROL ve Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin ÖZDEMİR'e teşekkür ediyoruz." haberi paylaşıldı.. Buradan da anlaşılıyor ki; Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına geliyor, İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı Şenay Önder ile dörtlü bir görüşme yaptıktan sonra istifa kararı değerlendirilip basına açıklamlar yapılıyor.. Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığının resmi sosyal medya sayfasından önce Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol'un, Recep Kaya'ya nezaket ziyareti yaptığı şeklinde haber paylaşılıyor.. Bu açıklamadan tam 9 dakika sonrada Şenay Önder bu istifa ettiğini sosyal medya sayfasından duyuruyor.. Bundan da anlaşılıyor ki; Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol, Şenay Önder'in istifası ile ilgili olarak Gebze'ye gelmiş. Konuyu birlikte değerlendirmişler ve süreci işletmişler.. Peki ondan sonra ne oldu? Ondan sonrasında da Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol, muhtemelen başta Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere Kadın Teşkilatında görev alan diğer yönetici kadın üyeler ile "AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı olarak kimi görmek istersiniz" şeklinde mini bir mülakat yapıldı.. Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları bu mülakatı daha sonra sosyal medya sayfasından "Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyemiz, Kocaeli Koordinatörümüz Sn.Mualla Varol ,İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir ve Yürütme Kurulu üyelerimizin de katılımıyla, Gebze İlçe teşkilatımızda temayül yoklaması yapıldı.Görevden affını isteyen Gebze İlçe Kadın Kolları başkanımız Şenay Önder'e özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." sözleri ile duyuruldu.. Muhtemelen en kısa zamanda, kimin AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı olacağına dair isim açıklanacak ve o ismin başkanlığı altında tek listeli bir Kadın Kolu kongresi yapılacak..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı Şenay Önder, görevinden istifa etti.

Şenay Önder bu istifasını 5 Kasım 2021 cuma günü saat 13:31'de sosyal medya sayfasından özet olarak "Kıymetli dava arkadaşlarım, 4 yıldır gururla taşıdığım Gebze Kadın Kolları Başkanlığı görevinden, işlerimin yoğunluğu nedeniyle çekilme kararı aldım. Benden sonra görev alacak olan arkadaşımın 2023 yolunda aynı özveri ile çalışacağına inancım tamdır." sözleri ile duyurdu..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığının resmi sosyal medya sayfasından ise 5 Kasım 2021 cuma günü saat 13:22'de "lçe Başkanımız Recep KAYA 'ya yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyemiz Mualla VAROL ve Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin ÖZDEMİR'e teşekkür ediyoruz." haberi paylaşıldı..

Buradan da anlaşılıyor ki;
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol, Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ile birlikte Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatına geliyor, İlçe Başkanı Recep Kaya ve AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı Şenay Önder ile dörtlü bir görüşme yaptıktan sonra istifa kararı değerlendirilip basına açıklamlar yapılıyor..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığının resmi sosyal medya sayfasından önce Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol'un, Recep Kaya'ya nezaket ziyareti yaptığı şeklinde haber paylaşılıyor..

Bu açıklamadan tam 9 dakika sonrada Şenay Önder bu istifa ettiğini sosyal medya sayfasından duyuruyor..

Bundan da anlaşılıyor ki;
Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol, Şenay Önder'in istifası ile ilgili olarak Gebze'ye gelmiş. Konuyu birlikte değerlendirmişler ve süreci işletmişler..

Peki ondan sonra ne oldu?
Ondan sonrasında da Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi  Mualla Varol, muhtemelen başta Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir ve İlçe Başkanı Recep Kaya olmak üzere Kadın Teşkilatında görev alan diğer yönetici kadın üyeler ile "AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı olarak kimi görmek istersiniz" şeklinde mini bir mülakat yapıldı..

Ak Parti Kocaeli Kadın Kolları bu mülakatı daha sonra sosyal medya sayfasından "Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyemiz, Kocaeli Koordinatörümüz Sn.Mualla Varol ,İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir ve Yürütme Kurulu üyelerimizin de katılımıyla, Gebze İlçe teşkilatımızda temayül yoklaması yapıldı.Görevden affını isteyen Gebze İlçe Kadın Kolları başkanımız Şenay Önder'e özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz." sözleri ile duyuruldu..

Muhtemelen en kısa zamanda, kimin AK Parti Gebze Kadın Kolları başkanı olacağına dair isim açıklanacak ve o ismin başkanlığı altında tek listeli bir Kadın Kolu kongresi yapılacak..
Bir 14 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AK PARTI GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞI KUTLU DAVA GÜCLÜ' görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.