AK PARTİ GEBZE ''MARKA GENÇLİK'' İLE BULUŞTU

Siyaset 12.08.2024 - 03:56, Güncelleme: 12.08.2024 - 03:56
 

AK PARTİ GEBZE ''MARKA GENÇLİK'' İLE BULUŞTU

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt dün akşam gençlerl olan buluşmalarını sosyal medyadan "AK Parti, partilerden bir parti değil; Gençliğin önemine tarihte örneğine hiç rastlanılmayacak derecede vurgu yapmayı başarabilmiş, gençlerin arzu ve isteklerine azami düzeyde karşılık vermeyi de kendine görev bilmiş bir harekettir. Bu düsturla yeni seçmen konumundaki genç kardeşlerimizle okullar açılmadan tekrar bir araya geldik, sohbet ettik, eğlendik ve onların güzel hayallerini dinledik. Hoş sohbetlerinden ve ufuk açan fikirlerinden dolayı genç kardeşlerime teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı.. Bilal Durmuş Kurt  bu paylaşımını ayrıca "#akgençgebze #markagençlik #yeniseçmen" ve sözleri ile etiketledi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt dün akşam gençlerl olan buluşmalarını sosyal medyadan "AK Parti, partilerden bir parti değil; Gençliğin önemine tarihte örneğine hiç rastlanılmayacak derecede vurgu yapmayı başarabilmiş, gençlerin arzu ve isteklerine azami düzeyde karşılık vermeyi de kendine görev bilmiş bir harekettir. Bu düsturla yeni seçmen konumundaki genç kardeşlerimizle okullar açılmadan tekrar bir araya geldik, sohbet ettik, eğlendik ve onların güzel hayallerini dinledik. Hoş sohbetlerinden ve ufuk açan fikirlerinden dolayı genç kardeşlerime teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..

Bilal Durmuş Kurt  bu paylaşımını ayrıca "#akgençgebze #markagençlik #yeniseçmen" ve sözleri ile etiketledi..
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.