AK PARTİ GEBZE DEĞİŞİMCİLERİNİN TOPLANTISINA RECEP KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

Siyaset 28.09.2024 - 13:04, Güncelleme: 28.09.2024 - 13:04
 

AK PARTİ GEBZE DEĞİŞİMCİLERİNİN TOPLANTISINA RECEP KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze İlçe Kongresinde, ilçe başkanı değişiminden yana olanlardan Yılmaz Bayram ile dün yaptığımız ve bu sabah yayına soktuğumuz röportajda, Yılmaz Bayram'ın "Geniş katılımlı bir toplantı programımız olacak." açıklamasına da yer vermiştik.. Ve Yılmaz Bayram bu sabah elli kişinin üzerindeki bir katılımla gerçekleştirdikleri o toplantıyı sosyal medyadan "İstişarede hayır var dedik, hoş sohbet için bir araya geldik." sözleri ile paylaştı.. Ak Parti Gebze'de değişim toplantısına başta Celal Çelikbilek, Mehmet Külte, Selim Malkoç, Erol Kuru, Yetiş Akpınar, Arif Köroğlu, Hakan aydemir, Atilla Karakaş, Mustafa Yıldıztekin, Mikdat Aydın, Köksal Tatoğlu, Mehmet Yetiş, Süleyman Zengin, İlhan Tuğrul, Murat Yelek, Hüseyin Katı, Sezer Ünlütürk, Mustafa Yıldıztekin, Davut Çelik, Enes Koçer, Murat çetinkaya, Mustaf Önal, Hüseyin Kurt, Sekan Özgenç, Nuri Uzun, selami Kural, Ertan Kara, Yalçın Coştur, İnan Yusuf Karaca ve Turan Demirhan olmak üzere toplamda elliyi aşkın tanınmış Ak Partili isim katılım sağladı.. AK PARTİ GEBZE DEĞİŞİMCİLERİNİN TOPLANTSINA RECEP KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA Ak Parti Gebze değişimcilerinin bu sabah gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında bu toplantı ve değişim talepleri konusunda ne düşündüğünü sorduğumuz Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya "Cengiz bey bu toplantıya katılan isimlerin tamamı bizim partililerimiz, dava arkadaşlarımız ve dostlarımızdır. Bizde ayrılık gayrılık olmaz. Biz hepsiyle birlikte dava yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Biz Ak Parti olarak bunu kendi içimizde başardığımı içindir ki hem Türkiye'de iktidarız hem de Gebze yerel yönetiminde. Davamız ve milletimize hizmet için yine birlikte daha nice iktidar yolculuklarına devam edeceğiz" dedi..   İŞTE YILMAZ BAYRAM İLE OLAN O RÖPORTAJIMUZ
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze İlçe Kongresinde, ilçe başkanı değişiminden yana olanlardan Yılmaz Bayram ile dün yaptığımız ve bu sabah yayına soktuğumuz röportajda, Yılmaz Bayram'ın "Geniş katılımlı bir toplantı programımız olacak." açıklamasına da yer vermiştik..

Ve Yılmaz Bayram bu sabah elli kişinin üzerindeki bir katılımla gerçekleştirdikleri o toplantıyı sosyal medyadan "İstişarede hayır var dedik, hoş sohbet için bir araya geldik." sözleri ile paylaştı..

Ak Parti Gebze'de değişim toplantısına başta Celal Çelikbilek, Mehmet Külte, Selim Malkoç, Erol Kuru, Yetiş Akpınar, Arif Köroğlu, Hakan aydemir, Atilla Karakaş, Mustafa Yıldıztekin, Mikdat Aydın, Köksal Tatoğlu, Mehmet Yetiş, Süleyman Zengin, İlhan Tuğrul, Murat Yelek, Hüseyin Katı, Sezer Ünlütürk, Mustafa Yıldıztekin, Davut Çelik, Enes Koçer, Murat çetinkaya, Mustaf Önal, Hüseyin Kurt, Sekan Özgenç, Nuri Uzun, selami Kural, Ertan Kara, Yalçın Coştur, İnan Yusuf Karaca ve Turan Demirhan olmak üzere toplamda elliyi aşkın tanınmış Ak Partili isim katılım sağladı..

AK PARTİ GEBZE DEĞİŞİMCİLERİNİN TOPLANTSINA RECEP KAYA'DAN İLK AÇIKLAMA
Ak Parti Gebze değişimcilerinin bu sabah gerçekleştirdikleri toplantı sonrasında bu toplantı ve değişim talepleri konusunda ne düşündüğünü sorduğumuz Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya "Cengiz bey bu toplantıya katılan isimlerin tamamı bizim partililerimiz, dava arkadaşlarımız ve dostlarımızdır. Bizde ayrılık gayrılık olmaz. Biz hepsiyle birlikte dava yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Biz Ak Parti olarak bunu kendi içimizde başardığımı içindir ki hem Türkiye'de iktidarız hem de Gebze yerel yönetiminde. Davamız ve milletimize hizmet için yine birlikte daha nice iktidar yolculuklarına devam edeceğiz" dedi..  

İŞTE YILMAZ BAYRAM İLE OLAN O RÖPORTAJIMUZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.