AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNİN RİZE ÜÇGENİ

Dünya 23.05.2022 - 01:11, Güncelleme: 23.05.2022 - 07:56
 

AK PARTİ GEBZE BÖLGESİNİN RİZE ÜÇGENİ

KOCAELİ HABERİ- Cengiz Yucak
Ak Parti Gebze'nin en meşhur ve popüler Rizelileri, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt ile Ak Parti Gebze eski  ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu idi. Lakin bu ikili,  Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba'dan sonra yapılacak olan 2019 kongresinde Genel Merkezin dayattığı ilçe başkan adayı İrfan Ayar karşısında liste çıkaracaklarını ilan ettikleri için Ak Parti Kocaeli kurmayları tarafından devredışı bırakıldılar ve o günden sonra Ak Partinin Gebze güneşi diğer Rizelilerin üstüne doğdu.. Ak Partinin Gebze bölgesinin diğer Rizelileri Hasan Soba, Emrullah Bilgin ve Ahmet Hakan Hocaoğlu.. Hasan Soba şu an Gebze ve KBB Belediye Meclis üyesi.. Ahmet Hakan Hocaoğlu, Darıca Belediyesi  Meclis üyesi.. Emrullah Bilgin, Ak Parti Gebze yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı Ve bu üçlüden Hasan Soba'ın Ak Parti teşkilatr Başkanı Erkan Kandemir ve Emrullah Bilgin'de eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a yakın oldukları iddia ediliyor Ahmet Hakan Hocaoğlu mu? Hocaoğulları, ANAP'ın Rizeli eski genel başkanı ve başbakan Mesut Yılmaz'a da çok yakındılar.. Ha bu arada Ak Parti Gebzeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur'da, Hasan Soba'nın, Ak Parti teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e olan yakınlığından dolayı kendince siyaset üretmeye çalışıyor..
KOCAELİ HABERİ- Cengiz Yucak

Ak Parti Gebze'nin en meşhur ve popüler Rizelileri, Ak Parti Kocaeli eski il başkan yardımcısı Hüseyin Kurt ile Ak Parti Gebze eski  ilçe başkan vekili Köksal Tatoğlu idi. Lakin bu ikili,  Ak Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba'dan sonra yapılacak olan 2019 kongresinde Genel Merkezin dayattığı ilçe başkan adayı İrfan Ayar karşısında liste çıkaracaklarını ilan ettikleri için Ak Parti Kocaeli kurmayları tarafından devredışı bırakıldılar ve o günden sonra Ak Partinin Gebze güneşi diğer Rizelilerin üstüne doğdu..

Ak Partinin Gebze bölgesinin diğer Rizelileri Hasan Soba, Emrullah Bilgin ve Ahmet Hakan Hocaoğlu..

Hasan Soba şu an Gebze ve KBB Belediye Meclis üyesi..
Ahmet Hakan Hocaoğlu, Darıca Belediyesi  Meclis üyesi..
Emrullah Bilgin, Ak Parti Gebze yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı

Ve bu üçlüden Hasan Soba'ın Ak Parti teşkilatr Başkanı Erkan Kandemir ve Emrullah Bilgin'de eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a yakın oldukları iddia ediliyor

Ahmet Hakan Hocaoğlu mu?
Hocaoğulları, ANAP'ın Rizeli eski genel başkanı ve başbakan Mesut Yılmaz'a da çok yakındılar..

Ha bu arada Ak Parti Gebzeli eski milletvekili Mehmet Ali Okur'da, Hasan Soba'nın, Ak Parti teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'e olan yakınlığından dolayı kendince siyaset üretmeye çalışıyor..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.