VALİ YAVUZ MESAJ VERDİ

Röpotajlar 13.06.2023 - 17:31, Güncelleme: 13.06.2023 - 17:31
 

VALİ YAVUZ MESAJ VERDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 184. Yıldönümü sebebiyle yazılı bir mesaj yayınladı İşte Vali Yavuz'un o mesajı: ''Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 184. Yıldönümü Mesajı  Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Jandarma Teşkilatımız tarihinden aldığı güç ve ilhamla, 184 yıllık bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen son teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyip, büyük başarılara imza atarak yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında gösterdiği başarılar ile her daim milletimizin güven kaynağı olmuştur. Terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden trafik güvenliğine kadar gece gündüz demeden fedakarca hizmet veren, suç ve suçluya göz açtırmayan, üstlendiği mülki, adli ve güvenlik görevlerini yüksek vazife şuuru ile yerine getiren, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında önemli rol oynamaktadır. Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Ayaklarınıza taş değmesin.''
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 184. Yıldönümü sebebiyle yazılı bir mesaj yayınladı

İşte Vali Yavuz'un o mesajı:

''Jandarma Teşkilatı’nın Kuruluşunun 184. Yıldönümü Mesajı 

Kurulduğu günden bu yana, devletimizin bekası; birliğimizin, beraberliğimizin muhafazası ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için fedakârca hizmet veren Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve heyecanını paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Jandarma Teşkilatımız tarihinden aldığı güç ve ilhamla, 184 yıllık bilgi ve deneyimiyle ülkemizin iç ve dış güvenliğinin sağlanmasında, her geçen gün gelişen son teknolojik savunma araçlarıyla kendini yenileyip, büyük başarılara imza atarak yurt savunmasında ve asayişin sağlanmasında gösterdiği başarılar ile her daim milletimizin güven kaynağı olmuştur.

Terörle mücadeleden asayişe, düzensiz göçle mücadeleden trafik güvenliğine kadar gece gündüz demeden fedakarca hizmet veren, suç ve suçluya göz açtırmayan, üstlendiği mülki, adli ve güvenlik görevlerini yüksek vazife şuuru ile yerine getiren, devletimizin en köklü kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımız, vatandaşlarımızın huzur ve refahının sağlanmasında önemli rol oynamaktadır.

Jandarma Teşkilatımızın, bu zor ve onurlu görevi, şanlı geçmişinde olduğu gibi, layıkıyla yerine getireceğine, her alanda ulaşmış olduğu başarı çizgisini, üstün vazife bilinci ve hizmet anlayışı ile daha üst seviyelere yükselteceğine inancımız tamdır.

Bu vesile ile mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan Jandarma Teşkilatımızın 184. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.

Ayaklarınıza taş değmesin.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.