İYİ PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ YENİ PARTİSİNİN KURULUŞ DİLEKÇESİNİ VERDİ

Siyaset 06.05.2024 - 08:20, Güncelleme: 06.05.2024 - 08:20
 

İYİ PARTİ ESKİ MİLLETVEKİLİ YENİ PARTİSİNİN KURULUŞ DİLEKÇESİNİ VERDİ

KOCAELİ HABERİ
MHP'den ayrılarak  İYİ Parti saflarına geçen eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ülkemizin içine düştüğü şu an ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek Kutlu Partisi'ni kurduklarını açıkladı. Halaçoğlu ve beraberindeki kurucular kurulu, partinin kuruluş dilekçesini verdi. 31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye'de siyaset sahnesine bir parti daha katılmaya hazırlanıyor. MHP'de 3 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan, 24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra yaşadığı fikir anlaşmazlığı nedeniyle İYİ Parti'den de istifa eden Yusuf Halaçoğlu yeni parti kuracağını açıkladı. Halaçoğlu Ankara'da partisinin kurucular kurulu üyeleriyle birlikte bir araya geldi. Halaçoğlu, "Ülkemizin içine düştüğü şu an ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek kurulacak partinin ismini de açıkladı. Partsinin kuruluş dilekçesini veren Halaçoğlu partisinin adını duyurduğu toplantıda "Her şeyin ülkemiz yararına olsun istiyoruz. Ülkemizin içine düştüğü şu an ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti. İsmini de istedik ki Türkçe bir isim olsun ve anlamı da olsun. Onun için de 'Kutlu' olsun dedik ve 'Kutlu' oldu partimizin ismi. Bu ülkenin düze çıkması için ne gerekiyorsa onu yapacak bir parti kurmaya çalıştık ve çok güzel bir ekibimiz var. Biz ne sağcıyız ne solcuyuz biz vatanseveriz." dedi..
KOCAELİ HABERİ

MHP'den ayrılarak  İYİ Parti saflarına geçen eski milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Ülkemizin içine düştüğü şu an ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek Kutlu Partisi'ni kurduklarını açıkladı. Halaçoğlu ve beraberindeki kurucular kurulu, partinin kuruluş dilekçesini verdi.

31 Mart seçimlerinin ardından Türkiye'de siyaset sahnesine bir parti daha katılmaya hazırlanıyor. MHP'de 3 dönem milletvekilliği yaptıktan sonra İYİ Parti'nin kurucuları arasında yer alan, 24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra yaşadığı fikir anlaşmazlığı nedeniyle İYİ Parti'den de istifa eden Yusuf Halaçoğlu yeni parti kuracağını açıkladı.

Halaçoğlu Ankara'da partisinin kurucular kurulu üyeleriyle birlikte bir araya geldi. Halaçoğlu, "Ülkemizin içine düştüğü şu an ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti" diyerek kurulacak partinin ismini de açıkladı.

Partsinin kuruluş dilekçesini veren Halaçoğlu partisinin adını duyurduğu toplantıda "Her şeyin ülkemiz yararına olsun istiyoruz. Ülkemizin içine düştüğü şu an ki belirsizlik bize yeni bir parti kurdurmaya sevk etti. İsmini de istedik ki Türkçe bir isim olsun ve anlamı da olsun. Onun için de 'Kutlu' olsun dedik ve 'Kutlu' oldu partimizin ismi. Bu ülkenin düze çıkması için ne gerekiyorsa onu yapacak bir parti kurmaya çalıştık ve çok güzel bir ekibimiz var. Biz ne sağcıyız ne solcuyuz biz vatanseveriz." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şaban ATALI
(06.05.2024 14:45 - #1245)
Diğerleri Vatan Haini
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.