AK PARTİ EMEKLİLERİNİN GEBZE BULUŞMASI

Siyaset 04.05.2024 - 04:01, Güncelleme: 04.05.2024 - 04:10
 

AK PARTİ EMEKLİLERİNİN GEBZE BULUŞMASI

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli eski il başkanı, Ak Parti Kocaeli eski Milletvekili ve Derince Belediyesi eski başkanı Başkanı Zeki Aygün dün geldiği Gebze'de önce Gebze Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Zinnur Büyükgöz'e bir tebrik ziyareti gerçekşetirdi ve sonrasında da Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram, eski ilçe başkan yardımcısı Köksal Tatoğlu ve Gebze Belediyesi eski meclis üyesi ve Gebzespor başkanı Av. Resul Tat ile buluştu.. Zeki Aygün kendi il başkanlığı döneminde birlikte görev yaptığı partili arkadaşları ile birlikte keyifli bir sohbet geçirdi ve o anları sosyal medyadan "Gebze ziyaretimizde teşkilatta beraber görev yaptığımız Yılmaz Bayram, Resul Tat, Köksal Tatoğlu dava arkadaşlarımı ziyaret ettim, 22 yılın hatıralarını yad ettik." sözleri ile paylaştı.. 
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli eski il başkanı, Ak Parti Kocaeli eski Milletvekili ve Derince Belediyesi eski başkanı Başkanı Zeki Aygün dün geldiği Gebze'de önce Gebze Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Zinnur Büyükgöz'e bir tebrik ziyareti gerçekşetirdi ve sonrasında da Ak Parti Gebze eski ilçe başkanı Yılmaz Bayram, eski ilçe başkan yardımcısı Köksal Tatoğlu ve Gebze Belediyesi eski meclis üyesi ve Gebzespor başkanı Av. Resul Tat ile buluştu..

Zeki Aygün kendi il başkanlığı döneminde birlikte görev yaptığı partili arkadaşları ile birlikte keyifli bir sohbet geçirdi ve o anları sosyal medyadan "Gebze ziyaretimizde teşkilatta beraber görev yaptığımız Yılmaz Bayram, Resul Tat, Köksal Tatoğlu dava arkadaşlarımı ziyaret ettim, 22 yılın hatıralarını yad ettik." sözleri ile paylaştı.. 
Bir 4 kişi, Oval Ofis, kürsü ve yazı görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.