Z kuşağına soruldu; İşte gençlerin en çok sevdiği 10 siyasetçi

Siyaset 22.09.2024 - 22:25, Güncelleme: 22.09.2024 - 22:31
 

Z kuşağına soruldu; İşte gençlerin en çok sevdiği 10 siyasetçi

KOCAELİ HABERİ
ORC Araştırma şirketi, gençlere en çok sevdikleri siyasetçileri sordu. Ankete göre, Z kuşağının en beğendiği 10 siyasetçi belirlendi. İşte anket sonuçları… ORC Araştırma, gençlere en çok sevdikleri siyasetçileri sordu. 16-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen ankete, 17-29 yaş aralığındaki bin 950 kişi katıldı. Katılımcılara, “En sevdiğiniz siyasetçi kimdir?” sorusu yöneltildi. Verilere göre, ilk iki sırada Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Listeye, gençlerin yanıtları doğrultusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi isimler de girdi. İşte ORC Araştırma’nın anketine verilen yanıtlar: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 21,9 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yüzde 17,4 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Yüzde 16,5 CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yüzde 10,6 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Yüzde 9,1 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Yüzde 7,2 Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Yüzde 6,5 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Yüzde 5,3 CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül: Yüzde 3,7 İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Yüzde 1,8
KOCAELİ HABERİ

ORC Araştırma şirketi, gençlere en çok sevdikleri siyasetçileri sordu. Ankete göre, Z kuşağının en beğendiği 10 siyasetçi belirlendi. İşte anket sonuçları…

ORC Araştırma, gençlere en çok sevdikleri siyasetçileri sordu. 16-20 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen ankete, 17-29 yaş aralığındaki bin 950 kişi katıldı. Katılımcılara, “En sevdiğiniz siyasetçi kimdir?” sorusu yöneltildi.

Verilere göre, ilk iki sırada Ak Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yer aldı. Listeye, gençlerin yanıtları doğrultusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi isimler de girdi.

İşte ORC Araştırma’nın anketine verilen yanıtlar:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yüzde 21,9
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yüzde 17,4
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Yüzde 16,5
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Yüzde 10,6
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Yüzde 9,1
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Yüzde 7,2
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Yüzde 6,5
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Yüzde 5,3
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül: Yüzde 3,7
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu: Yüzde 1,8

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.