YÜZLERCE FETÖ'CÜNÜN MAL VARLIĞINA DONDURMA KARARI ÇIKTI
YÜZLERCE FETÖ'CÜNÜN MAL VARLIĞINA DONDURMA KARARI ÇIKTI
Kocaelihaberi
Aralarından FETÖ firarilerinin de bulunduğu 770 terör örgütü üyesinin mal varlığı donduruldu
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 770 kişinin Türkiye'deki mal varlığı donduruldu. Mal varlığı dondurulanlar arasında FETÖ firarileri; Adil Öksüz, Celal Kara, Tuncay Opçin, Zekeriya Öz, Adem Yavuz Arslan, Tarık Toros, Abdulkerim Balcı, Emrullah Uslu gibi isimler de var.
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 770 kişinin Türkiye'de bulunan mal varlığının dondurulması kararı alındı. Kararda mal varlığı dondurulması kararı alınan kişilerden 454'ü FETÖ/PDY oluşturuyor. Bu kişiler arasında Adil Öksüz, Asım Yıldırım, Celal Kara, Cevheri Güven, Said Sefa, Tuncay Opçin, Zekeriya Öz ve Emrullah Uslu gibi isimler de yer alıyor.
Mal varlığı dondurulanlar arasında 108 PKK/KCK üyesi; 119 IŞİD, Hizbullah ve El-Kaide üyesi; 89 da DHKP-C, MLKP ve MKP üyesi bulunuyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
