YÜKSEL ERCAN KIZINI GELİN ETTİ

Magazin - Cemiyet 07.07.2024 - 01:00, Güncelleme: 07.07.2024 - 01:20
 

YÜKSEL ERCAN KIZINI GELİN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Gazeteci Yüksel Ercan’ın kızı Psikolog Güntülü Ercan ile Bilgisayar mühendisi Ersin Derindere yaşamlarını birleştirdiler.. Sabriye- Yüksel Ercan’ın kızları Güntülü ile Derya-Ahmet Derindere çiftinin oğulları Ersin’in dün akşam Gebze Tarçın Bistro’da gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, başta CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz,  İYİ Parti genel başkan yardımcısı Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli il başkanı Av. Mehmet Kamil Kamil Şirin ile eski il başkanı Nusret Acur, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Birol Elüstü, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye başkan yardımcısı Mahmut Yandık, GETİP Başkanı Resul Orman, İYİ Parti Yerel yönetimler başkan yardımcısı Özhan Öztürk, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ve Ak Parti Gebze belediye meclis üyes, Mehmet Dinç,  İYİ Parti Çayırova belediye meclis üyesi İlhami Bayrak, İYİ Parti Darıca eski ilçe başkanı Güven Altay,  İYİ Parti Gebze belediye başkan adayı Sadık Güvenç, İYİ Parti Kocaeli eski il başkan yardımcıları Av. Burak Aytaş ve Hayati Bayram, TSE uzmanı Aydemir Kılıç, ANAP eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş ve Kocaeli Haberi gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak, Ercan ve Derinder ailesinin sevinç ve mutluluklarını paylaştılar.. Kocaeli Haberi gazetesi olarak Güntülü Ercan ve Ersin Derindere genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ

Gazeteci Yüksel Ercan’ın kızı Psikolog Güntülü Ercan ile Bilgisayar mühendisi Ersin Derindere yaşamlarını birleştirdiler..

Sabriye- Yüksel Ercan’ın kızları Güntülü ile Derya-Ahmet Derindere çiftinin oğulları Ersin’in dün akşam Gebze Tarçın Bistro’da gerçekleşen düğün töreninde nikah akdini bizzat Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın kıyarken, başta CHP Kocaeli milletvekili Nail Çiler, Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz,  İYİ Parti genel başkan yardımcısı Cumali Durmuş, İYİ Parti Kocaeli il başkanı Av. Mehmet Kamil Kamil Şirin ile eski il başkanı Nusret Acur, Ak Parti Gebze ilçe başkanı Recep Kaya, İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Birol Elüstü, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Gebze Belediye başkan yardımcısı Mahmut Yandık, GETİP Başkanı Resul Orman, İYİ Parti Yerel yönetimler başkan yardımcısı Özhan Öztürk, İYİ Parti Gebze Belediye Meclis üyesi Umut Aydoğdu ve Ak Parti Gebze belediye meclis üyes, Mehmet Dinç,  İYİ Parti Çayırova belediye meclis üyesi İlhami Bayrak, İYİ Parti Darıca eski ilçe başkanı Güven Altay,  İYİ Parti Gebze belediye başkan adayı Sadık Güvenç, İYİ Parti Kocaeli eski il başkan yardımcıları Av. Burak Aytaş ve Hayati Bayram, TSE uzmanı Aydemir Kılıç, ANAP eski ilçe başkanı Nasrettin Bavaş ve Kocaeli Haberi gazetemiz imtiyaz sahibi Cengiz Yucak olmak üzere çok sayıda davetli katılım sağlayarak, Ercan ve Derinder ailesinin sevinç ve mutluluklarını paylaştılar..

Kocaeli Haberi gazetesi olarak Güntülü Ercan ve Ersin Derindere genç çiftine yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.