YRP SAADET VE GELECEK CEPHESİNDE İLK TEMAS SAĞLANDI

Siyaset 17.04.2024 - 17:49, Güncelleme: 17.04.2024 - 17:49
 

YRP SAADET VE GELECEK CEPHESİNDE İLK TEMAS SAĞLANDI

KOCAELİ HABERİ
31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıba göre Ak Parti ve Cumhur İttifakının oy kaybına uğraması ve CHP ile Yeniden Refah Partisinde ise oy yükselmesinin, siyasette yeni bir iklim doğurması sonrasında partiler arası ilk yakınlaşma YRP, Saadet ve Gelecek Partisi arasında oluştu.. Saadet ve Gelecek Partisinin, Gazze'de soykırım yapan İsrail ile Türkiye arasındaki ticaretin olumsuz etkilerine yönelik olarak verdiği önergeye destek veren YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan bu kararlarını sosyal medyadan "Saadet-Gelecek Grubu’nun İsrail’le yapılan ticaretin Filistin’e olumsuz etkilerinin araştırılmasına yönelik grup önerisine ‘Kabul’ oyu verdik, ancak öneri iktidar kanadının karşı oylarıyla reddedildi." sözleri ile paylaştı.. Bu yakınlaşmanın hangi boyutlarta ulaşabileceği ise siyaset kulislerinin merak konusu oldu..   
KOCAELİ HABERİ

31 Mart 2024 yerel seçim sonuçlarıba göre Ak Parti ve Cumhur İttifakının oy kaybına uğraması ve CHP ile Yeniden Refah Partisinde ise oy yükselmesinin, siyasette yeni bir iklim doğurması sonrasında partiler arası ilk yakınlaşma YRP, Saadet ve Gelecek Partisi arasında oluştu..

Saadet ve Gelecek Partisinin, Gazze'de soykırım yapan İsrail ile Türkiye arasındaki ticaretin olumsuz etkilerine yönelik olarak verdiği önergeye destek veren YRP Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan bu kararlarını sosyal medyadan "Saadet-Gelecek Grubu’nun İsrail’le yapılan ticaretin Filistin’e olumsuz etkilerinin araştırılmasına yönelik grup önerisine ‘Kabul’ oyu verdik, ancak öneri iktidar kanadının karşı oylarıyla reddedildi." sözleri ile paylaştı..

Bu yakınlaşmanın hangi boyutlarta ulaşabileceği ise siyaset kulislerinin merak konusu oldu..
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.