YENİ TRANSFERİN ROZETİNİ ÖZGÜR ÖZEL TAKTI

Siyaset 24.04.2024 - 13:17, Güncelleme: 24.04.2024 - 13:17
 

YENİ TRANSFERİN ROZETİNİ ÖZGÜR ÖZEL TAKTI

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye geçen Ayşe Sibel Yankıömeroğlu'nun rozeti CHP Grup Toplantısı'nda Genel Başkan Özgür Özel tarafından takıldı. Özel, Yanıkömeroğlu’nu, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olarak uzun zaman sonra grubumuzdaki milletvekili sayısındaki artışı hep birlikte yaşayacağız. O yüzden kendisini kendim anons etmek istedim. İstanbul 3. Bölge milletvekili, ODTÜ inşaat fakültesinden mezun, dirençli kentler konusunda uzman, kadın politikaları konusunda önemli çalışmalar yapmış olan, yaklaşık 5 aydır bağımsız milletvekili olan ama Türkiye İttifakı için önemli katkılarını seçimde de gördüğümüz Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nu buraya davet ediyorum” sözleriyle kürsüye çağırdı. 
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti'den istifa ederek CHP'ye geçen Ayşe Sibel Yankıömeroğlu'nun rozeti CHP Grup Toplantısı'nda Genel Başkan Özgür Özel tarafından takıldı.

Özel, Yanıkömeroğlu’nu, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi olarak uzun zaman sonra grubumuzdaki milletvekili sayısındaki artışı hep birlikte yaşayacağız. O yüzden kendisini kendim anons etmek istedim. İstanbul 3. Bölge milletvekili, ODTÜ inşaat fakültesinden mezun, dirençli kentler konusunda uzman, kadın politikaları konusunda önemli çalışmalar yapmış olan, yaklaşık 5 aydır bağımsız milletvekili olan ama Türkiye İttifakı için önemli katkılarını seçimde de gördüğümüz Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu’nu buraya davet ediyorum” sözleriyle kürsüye çağırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.