CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

YETER Kİ AK PARTİ GİTSİNCİLER!

Doların fiyatı 9 TL’yi aşınca “Yeter ki Ak Parti gitsinciler” sanki kendilerine para gelecekmiş gibilerden ellerini heyecanla ovuşturmaya başladılar.. Nah gelir para.. Bırak para gelmeyi bir tarafa, dolar ile birlikte artacak olan elektrik ve doğalgaz zammından dolayı bu kış cepten daha çok para gidecek daha çok para.. Hem de herkesin cebinden.. O “Yeter ki Ak Parti gitsinciler”in cebinden bile.. Kim mi bu Yeter ki Ak Parti gitsinciler? Ak Partiyi iktidardan düşürmek için aralarındaki fikir ve hatta zikir ayrılıklarını dahi bir tarafa bırakarak eylem ve söylem birliğine girenler.. Hani Kılıçdaroğlu diyor ya “dostlarımız ile iktidar olacağız” diye.. Hah işte o “dostlar korosu” bu Yeter ki Ak Parti gitsinciler.. Peki onların demesi veya istemesi ile gider mi Ak Parti? Onlara göre kesin gider.. Ak Parti, MHP ve BBP’lilere göre ise 2023’te tekrar iktidarlar.. Ak Parti açısından en kötü anket sonuçları dahi Ak Partinin oy oranını yüzde 33’lerde gösterirken, Ak partiye en yakın oy oranına sahip parti yüzde 25 ile CHP.. Peki nasıl iktidar olacak CHP? Dostlarının sayesinde.. Dostlar kim? İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi.. Yetiyor mu dostlar yüzde 51 almaya? Cıkkkk.. Peki nasıl olacak? Gizli dostlar devreye girecek.. Kim o gizli dostlar? HDP’liler ile halkın içine zulalanmış kripto FETÖ’cüler.. Geçer mi o zaman yüzde 51’i? Kesin geçer.. Partiyi kurduğu günden beri bir türlü hayal ettiği ilgiyi bulamadığı için yüzü gülmeyen Ali Babacan hani geçenlerde İstanbul Esenyurt’ta kalabalık şov yapmıştı ya.. Hani DEVA Partililer o kalabalığın fotoğrafları ile “iktidara gümbür gümbür geliyoruz” diye sosyal medyadan şahlanmıştılar ya.. Hatırlatırım onlara; Esenyurt, İstanbul’da HDP’nin en güçlü olduğu ilçedir ve Esenyurt Belediye Başkanlığı da, HDP’nin CHP’ye seçim hediyesidir.. Niçin mi verdiler CHP’ye? Çözüm masasını deviren, Doğu ve Güneydoğu’da ki HDP’li Belediyelere kayyım atatan Ak partiyi gıcık etmek için başka niçin olacak.. Yani HDP'liler, aynı şekilde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı gıcık etmek için Esenyurt'ta Ali Babacan'ın DEVA Partisi ziyaretine akın ettiler.. Peki ne zamana kadar sürer HDP’nin Ak Partiye bu gıcıklığı? Bir gece ansızın bitebilir.. Tıpkı Ak Parti ile MHP arasında genel başkanlar düzeyindeki geçmişteki o büyük gıcıklığın ansızın sona erdiği ve yaşam boyu asr-ı saadet yeminine dönüştüğü gibi.. Bir sözüm de İYİ partiye; 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bırak Büyükşehiri bir tarafa, tek bir ilin dahi belediye başkanlığı seçimini kazanamayan ve sadece 18 ilçe belediye başkanlığı ile yetinebilen bir partinin Genel Başkanı nasıl Başbakan olacak? Son sözüm kendi yazı başlığıma; Yeter ki Ak Parti gitsin okey.. Peki yerine ne koyacaksınız? Bence mevcudu göndermeden önce gelecek olanı iyi tasarlamak lazım.. Yoksa gelen gideni aratır anımallah.. Sadece kendi mahallenizdeki sese kulak vermeyin bir de karşı mahalledeki seslere kulak kabartın emi..
Ekleme Tarihi: 15 Ekim 2021 - Cuma

YETER Kİ AK PARTİ GİTSİNCİLER!

Doların fiyatı 9 TL’yi aşınca “Yeter ki Ak Parti gitsinciler” sanki kendilerine para gelecekmiş gibilerden ellerini heyecanla ovuşturmaya başladılar..
Nah gelir para..
Bırak para gelmeyi bir tarafa, dolar ile birlikte artacak olan elektrik ve doğalgaz zammından dolayı bu kış cepten daha çok para gidecek daha çok para..
Hem de herkesin cebinden..
O “Yeter ki Ak Parti gitsinciler”in cebinden bile..

Kim mi bu Yeter ki Ak Parti gitsinciler?
Ak Partiyi iktidardan düşürmek için aralarındaki fikir ve hatta zikir ayrılıklarını dahi bir tarafa bırakarak eylem ve söylem birliğine girenler..
Hani Kılıçdaroğlu diyor ya “dostlarımız ile iktidar olacağız” diye..
Hah işte o “dostlar korosu” bu Yeter ki Ak Parti gitsinciler..

Peki onların demesi veya istemesi ile gider mi Ak Parti?
Onlara göre kesin gider..
Ak Parti, MHP ve BBP’lilere göre ise 2023’te tekrar iktidarlar..

Ak Parti açısından en kötü anket sonuçları dahi Ak Partinin oy oranını yüzde 33’lerde gösterirken, Ak partiye en yakın oy oranına sahip parti yüzde 25 ile CHP..

Peki nasıl iktidar olacak CHP?
Dostlarının sayesinde..

Dostlar kim?
İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi..

Yetiyor mu dostlar yüzde 51 almaya?
Cıkkkk..

Peki nasıl olacak?
Gizli dostlar devreye girecek..

Kim o gizli dostlar?
HDP’liler ile halkın içine zulalanmış kripto FETÖ’cüler..

Geçer mi o zaman yüzde 51’i?
Kesin geçer..

Partiyi kurduğu günden beri bir türlü hayal ettiği ilgiyi bulamadığı için yüzü gülmeyen Ali Babacan hani geçenlerde İstanbul Esenyurt’ta kalabalık şov yapmıştı ya..
Hani DEVA Partililer o kalabalığın fotoğrafları ile “iktidara gümbür gümbür geliyoruz” diye sosyal medyadan şahlanmıştılar ya..
Hatırlatırım onlara; Esenyurt, İstanbul’da HDP’nin en güçlü olduğu ilçedir ve Esenyurt Belediye Başkanlığı da, HDP’nin CHP’ye seçim hediyesidir..

Niçin mi verdiler CHP’ye?
Çözüm masasını deviren, Doğu ve Güneydoğu’da ki HDP’li Belediyelere kayyım atatan Ak partiyi gıcık etmek için başka niçin olacak..
Yani HDP'liler, aynı şekilde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan'ı gıcık etmek için Esenyurt'ta Ali Babacan'ın DEVA Partisi ziyaretine akın ettiler..

Peki ne zamana kadar sürer HDP’nin Ak Partiye bu gıcıklığı?
Bir gece ansızın bitebilir..
Tıpkı Ak Parti ile MHP arasında genel başkanlar düzeyindeki geçmişteki o büyük gıcıklığın ansızın sona erdiği ve yaşam boyu asr-ı saadet yeminine dönüştüğü gibi..

Bir sözüm de İYİ partiye;
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde bırak Büyükşehiri bir tarafa, tek bir ilin dahi belediye başkanlığı seçimini kazanamayan ve sadece 18 ilçe belediye başkanlığı ile yetinebilen bir partinin Genel Başkanı nasıl Başbakan olacak?

Son sözüm kendi yazı başlığıma;
Yeter ki Ak Parti gitsin okey..

Peki yerine ne koyacaksınız?
Bence mevcudu göndermeden önce gelecek olanı iyi tasarlamak lazım..
Yoksa gelen gideni aratır anımallah..
Sadece kendi mahallenizdeki sese kulak vermeyin bir de karşı mahalledeki seslere kulak kabartın emi..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.