CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

ÜZÜLÜYORUM!

Üzülüyorum hem de çok ama çok çok üzülüyorum.. Siyaset, iktidar ve rant uğruna ülkemin ve milletimizin içine sürüklendiği çıkmaza üzülüyorum.. Tarihimizin hiç bir döneminde; Bizi biz yapan, bizi diğerlerinden farklı kılan dini, milli ve manevi değerlerimiz, bu kadar çok hoyratça kullanılmamıştı ve de bu kadar çok siyasete malzeme yapılmamıştı.. Ne olur çekin artık ellerinizi bu ulvi değerlerimizin üzerinden Ne olur çıkarın artık siyaseti camilerimizden, kışlalarımızdan ve de okullarımızdan.. Geçmişimiz ortak, geleceğimiz ortak.. Kahramanlarımız ortak şehitlerimiz ortak.. Bölmeyin bizi.. Kırdırmayınız bizi birbirimize.. Aşımız ekmeğimiz midemiz eyvallah.. Lakin aklımız, yüreğimiz ve vicdanımıza dokunmayın bari.. Daha mı? Daha ne yazayım!? Siyaset mühendislikleri yapıldığını biliyorsunuz.. Benim gördüğümü hepiniz görüyorsunuz.. Benim üzüldüklerime çoğunuz üzülüyorsunuz..
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2021 - Salı

ÜZÜLÜYORUM!

Üzülüyorum hem de çok ama çok çok üzülüyorum..
Siyaset, iktidar ve rant uğruna ülkemin ve milletimizin içine sürüklendiği çıkmaza üzülüyorum..

Tarihimizin hiç bir döneminde;
Bizi biz yapan, bizi diğerlerinden farklı kılan dini, milli ve manevi değerlerimiz, bu kadar çok hoyratça kullanılmamıştı ve de bu kadar çok siyasete malzeme yapılmamıştı..

Ne olur çekin artık ellerinizi bu ulvi değerlerimizin üzerinden
Ne olur çıkarın artık siyaseti camilerimizden, kışlalarımızdan ve de okullarımızdan..

Geçmişimiz ortak, geleceğimiz ortak..
Kahramanlarımız ortak şehitlerimiz ortak..
Bölmeyin bizi..
Kırdırmayınız bizi birbirimize..

Aşımız ekmeğimiz midemiz eyvallah..
Lakin aklımız, yüreğimiz ve vicdanımıza dokunmayın bari..

Daha mı?
Daha ne yazayım!?
Siyaset mühendislikleri yapıldığını biliyorsunuz..
Benim gördüğümü hepiniz görüyorsunuz..
Benim üzüldüklerime çoğunuz üzülüyorsunuz..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.