CENGİZ YUCAK
Köşe Yazarı
CENGİZ YUCAK
 

AK PARTİ VE PARTİLİLERİN EN BÜYÜK SIKINTISI

Ak Partinin ve Ak Partililerin en büyük sıkıntısı kendi içlerinde birbirlerine gaz verirken dışardakilere kulaklarını kapamalarıdır.. Bu konuda o kadar şartlanmışlar ki; kendi içlerinde birbirlerine verdikleri gazın dışardaki yankısını ve kokusunu duymaya dahi ihtiyaç hissetmiyorlar.. "2023'de yine kesin iktidarız" diye şartlanmışlar topyekün.. "Nasıl olacak bu iş" diye sorduğumda, "Bu millet bize güvenip 20 yıl iktidarda tuttu, yine tutacak" cevabını yapıştırıyorlar.. "Peki siz bu millete ne verdiniz" dediğimde ise yapılan havaalanları, yolları ve köprüleri sıralıyorlar.. Karamürsel'de ailem ve akrabalarım olmasına rağmen açılışı  2016'da yapılan Dilovası Osmangazi köprüden 5 yılda sadece iki sefer geçebildim; Birisi açılış öncesi bir günlüğüne beleş iken, diğeri ise cenaze aracı konvoyu zorunluluğundan.. Nasıl geçilir abi, resmen cep yakıyor cep.. Neyse.. Ak Parti ve partililer 2023'de tekrar iktidar olmak istiyorlarsa acilen şunları yapmalılar; -Birbirlerine gaz vermeyi ve yağ çekmeyi kesecekler -Sadece ve sık sık birbirlerini ziyarete ara verecekler -Esnafın ve çalışan kesimin dertlerini dinleyecekler -Her eleştiri yapanı "düşman" bellemeyecekler -Kendilerini ayrıcalıklı ve özel görmeyecekler.. -Vatandaşın geçim sıkıntısına çözüm üretecekler -Mutfaktaki yangını söndürecekler Daha mı? Dahası çok ama bunları yapabilseler kafi.. Bunları gerçekleştirebilirlerse tekrar iktidar olurlar mı? Niye olmasınlar ki....
Ekleme Tarihi: 08 Ekim 2021 - Cuma

AK PARTİ VE PARTİLİLERİN EN BÜYÜK SIKINTISI

Ak Partinin ve Ak Partililerin en büyük sıkıntısı kendi içlerinde birbirlerine gaz verirken dışardakilere kulaklarını kapamalarıdır.. Bu konuda o kadar şartlanmışlar ki; kendi içlerinde birbirlerine verdikleri gazın dışardaki yankısını ve kokusunu duymaya dahi ihtiyaç hissetmiyorlar..

"2023'de yine kesin iktidarız" diye şartlanmışlar topyekün..
"Nasıl olacak bu iş" diye sorduğumda, "Bu millet bize güvenip 20 yıl iktidarda tuttu, yine tutacak" cevabını yapıştırıyorlar..

"Peki siz bu millete ne verdiniz" dediğimde ise yapılan havaalanları, yolları ve köprüleri sıralıyorlar..

Karamürsel'de ailem ve akrabalarım olmasına rağmen açılışı  2016'da yapılan Dilovası Osmangazi köprüden 5 yılda sadece iki sefer geçebildim;
Birisi açılış öncesi bir günlüğüne beleş iken, diğeri ise cenaze aracı konvoyu zorunluluğundan..

Nasıl geçilir abi, resmen cep yakıyor cep..
Neyse..

Ak Parti ve partililer 2023'de tekrar iktidar olmak istiyorlarsa acilen şunları yapmalılar;
-Birbirlerine gaz vermeyi ve yağ çekmeyi kesecekler
-Sadece ve sık sık birbirlerini ziyarete ara verecekler
-Esnafın ve çalışan kesimin dertlerini dinleyecekler
-Her eleştiri yapanı "düşman" bellemeyecekler
-Kendilerini ayrıcalıklı ve özel görmeyecekler..
-Vatandaşın geçim sıkıntısına çözüm üretecekler
-Mutfaktaki yangını söndürecekler

Daha mı?
Dahası çok ama bunları yapabilseler kafi..

Bunları gerçekleştirebilirlerse tekrar iktidar olurlar mı?
Niye olmasınlar ki....

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.