ALİ FIRAT YUCAK
Köşe Yazarı
ALİ FIRAT YUCAK
 

HERKES KENDİ SESİNİ Mİ DUYUYOR?

Ak Partiye oy verenlerin hep A Haber izlediği veya Ak Partiye yakın medyayı takip ettikleri iddiası koca bir yalandır. Öyle olsa Ak Parti 31 Mart 2019 seçimlerinde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere onca belediyeyi kaybeder miydi? Demek ki; Ak Partiye oy verenler diğer muhalif medayayı da izleyip takip ediyormuş. Ama Ak Parti karşıtlarının, A Haberi izlemedikleri ve Ak Partiye yakın medyayı takip etmedikleri kesin. Ne zaman ki; haber sitelerimiz, gazetelerimiz ve televizyonlarımız, A partililer, B partililer ayrımı olmaksızın her kesimden izlenmeye ve okunmaya başlar, işte o zaman bu ülkede işler rayına girer. Kendi sesimizin dışında farklı seslerin de olduğu gerçeğini kabullenip onlara da kulak vermemiz lazım. Farklı seslere kulakları tıkamakla sorunlar yok olmuyor. Hiçbir sorun kendiliğinden çözülmez. Birbirimizi "falan-filan" ya da "vatan haini-vatansever" şeklinde ürkütücü boyutlarda kategorize etmeden önce birbirimizi tanıyıp, ne demek istediğimizi anlamamız lazım. Bu da ancak birbirimize kulak vermekle, birbirimizin sesini duymakla mümkündür.
Ekleme Tarihi: 23 Ağustos 2021 - Pazartesi

HERKES KENDİ SESİNİ Mİ DUYUYOR?

Ak Partiye oy verenlerin hep A Haber izlediği veya Ak Partiye yakın medyayı takip ettikleri iddiası koca bir yalandır.

Öyle olsa Ak Parti 31 Mart 2019 seçimlerinde başta İstanbul ve Ankara olmak üzere onca belediyeyi kaybeder miydi?

Demek ki; Ak Partiye oy verenler diğer muhalif medayayı da izleyip takip ediyormuş.

Ama Ak Parti karşıtlarının, A Haberi izlemedikleri ve Ak Partiye yakın medyayı takip etmedikleri kesin.

Ne zaman ki; haber sitelerimiz, gazetelerimiz ve televizyonlarımız, A partililer, B partililer ayrımı olmaksızın her kesimden izlenmeye ve okunmaya başlar, işte o zaman bu ülkede işler rayına girer.

Kendi sesimizin dışında farklı seslerin de olduğu gerçeğini kabullenip onlara da kulak vermemiz lazım. Farklı seslere kulakları tıkamakla sorunlar yok olmuyor. Hiçbir sorun kendiliğinden çözülmez.

Birbirimizi "falan-filan" ya da "vatan haini-vatansever" şeklinde ürkütücü boyutlarda kategorize etmeden önce birbirimizi tanıyıp, ne demek istediğimizi anlamamız lazım.

Bu da ancak birbirimize kulak vermekle, birbirimizin sesini duymakla mümkündür.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.