YAŞAR ÇAKMAK GERİ VİTES VE FRENİ UNUTTU

Siyaset 13.11.2021 - 14:10, Güncelleme: 13.11.2021 - 14:10
 

YAŞAR ÇAKMAK GERİ VİTES VE FRENİ UNUTTU

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
2024 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili adaylığı için bugünden kolları sıvayıp direksiyona geçerek sahaya dalan Yaşar Çakmak için siyaset kulislerinde "Yaşar Çakmak frenin yerini de unuttu, gerivitesinde. Habire gaza yüklendikçe yükleniyor" yorumları yapılıyor.. Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak bugün Giresunlu hemşerileri ile yemekte bir araya geldikten sonra "Giresun İş Adamı ve Bürokratları Derneği istişare kurulunun düzenlemiş olduğu programa katılarak hemşerilerimizle hasbihal ettik." paylaşımında bulundu..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

2024 Genel seçimlerinde Ak Parti Kocaeli Milletvekili adaylığı için bugünden kolları sıvayıp direksiyona geçerek sahaya dalan Yaşar Çakmak için siyaset kulislerinde "Yaşar Çakmak frenin yerini de unuttu, gerivitesinde. Habire gaza yüklendikçe yükleniyor" yorumları yapılıyor..

Gebze Belediye Meclis üyesi ve KBB Başkan vekili Yaşar Çakmak bugün Giresunlu hemşerileri ile yemekte bir araya geldikten sonra "Giresun İş Adamı ve Bürokratları Derneği istişare kurulunun düzenlemiş olduğu programa katılarak hemşerilerimizle hasbihal ettik." paylaşımında bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.