VEYSEL TİPİOĞLU GEBZE'DE EMEKLİ POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

Dünya 19.07.2024 - 15:07, Güncelleme: 19.07.2024 - 15:18
 

VEYSEL TİPİOĞLU GEBZE'DE EMEKLİ POLİSLERİ ZİYARET ETTİ

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa ederek, Ak Parti Kocaeli Milletvekili seçilen ve TBMM'de de Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanlığı görevine getirilen Veysel Tipioğlu bugün geldiği Gebze'de Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, belediye meclis üyeleri ile birlikte, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek emekli polis memurları ile bir araya geldi.. Veysel Tipioğlu'nun, Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gebze Şubesi ziyaretinde, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili'de hazır bulundu..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimleri öncesi Kocaeli Emniyet Müdürlüğü görevinden istifa ederek, Ak Parti Kocaeli Milletvekili seçilen ve TBMM'de de Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanlığı görevine getirilen Veysel Tipioğlu bugün geldiği Gebze'de Gebze Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bilal Durmuş Kurt, belediye meclis üyeleri ile birlikte, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret ederek emekli polis memurları ile bir araya geldi..

Veysel Tipioğlu'nun, Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Gebze Şubesi ziyaretinde, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili'de hazır bulundu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.