VEKİLLER KOCAELİ'NİN SAĞLIĞI İÇİN BAKANLIĞA GİTTİLER

Sağlık 03.11.2021 - 05:19, Güncelleme: 03.11.2021 - 05:19
 

VEKİLLER KOCAELİ'NİN SAĞLIĞI İÇİN BAKANLIĞA GİTTİLER

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek dün diğer Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'yı ziyaret ederek Kocaeli'nin sağlık meselelerini görüştü..  Milletvekili Zeybek bu görüşmeyi "Milletvekili arkadaşım Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca 'yı ziyaret ederek Kocaeli'deki sağlık yatırımları ve ihtiyaçları ile ilgili istişarede bulunduk. Bakanımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum." sözleri ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Ak Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Av. Emine Zeybek dün diğer Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'yı ziyaret ederek Kocaeli'nin sağlık meselelerini görüştü.. 

Milletvekili Zeybek bu görüşmeyi "Milletvekili arkadaşım Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca 'yı ziyaret ederek Kocaeli'deki sağlık yatırımları ve ihtiyaçları ile ilgili istişarede bulunduk. Bakanımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum." sözleri ile paylaştı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.