VEKİL ÇAKIR'IN KARTEPE TURU

İlçeler 03.11.2021 - 13:37, Güncelleme: 03.11.2021 - 13:37
 

VEKİL ÇAKIR'IN KARTEPE TURU

KOCAELİ HABERİ
Kartepe’de incelemelerde bulunan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman eşlik ederek, çeşitli ziyaretlerde bulundular.    Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe’de incelemelerde bulundu. Kartepe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Çakır’a Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman bilgi verdi.   GÖNÜL BAĞI MAĞAZASINA ZİYARET Milletvekili Çakır ve Belediye Başkanı Kocaman’ın ilk durağı Uzunçiftlik Mahallesi eski Kaymakamlık binasında bulunan Gönül Bağı Mağazası oldu. Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatıyla yeni yerine taşınan, yenilenen Gönül Bağı Mağazası’nda sadece sıfır ürünler ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunuluyor.   İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İhtiyaç sahibi ailelerimizin, sıfır eşyalardan oluşan giyecekleri ücretsiz olarak alabildikleri Gönül Bağı Mağazamız kurulmasından bu yana hemşehrilerimizin hizmetindedir. Mesai saatleri içerisinde hizmet verilen mağazamızda ihtiyaç sahiplerine destek sağlanmaktadır” açıklamasında bulundu.    ÇOCUK VE YETİŞKİNLERE Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Gönül Bağı Mağazası, Uzunçiftlik Mahallesi eski Kaymakamlık binasında 75 m2 alanda 08.30 -17.30 saatleri arasında 2 personelle hizmet verirken, tüm giyecekler çocuk ve yetişkinlere yönelik sıfır eşyalardan oluşuyor. Mağazadan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler, Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvurarak gerekli evrakları teslim ettikten sonra eksiklerini giderebiliyorlar.   MAŞUKİYE’DE İNCELEME Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Maşukiye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinlediler. Yapılan çalışmalardan dolayı Milletvekili Çakır, Başkan Kocaman ve ekibini tebrik ederek kolaylıklar diledi. 
KOCAELİ HABERİ

Kartepe’de incelemelerde bulunan Kocaeli Milletvekili Sami Çakır’a Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman eşlik ederek, çeşitli ziyaretlerde bulundular. 

 

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Kartepe’de incelemelerde bulundu. Kartepe genelinde yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Çakır’a Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman bilgi verdi.

 

GÖNÜL BAĞI MAĞAZASINA ZİYARET

Milletvekili Çakır ve Belediye Başkanı Kocaman’ın ilk durağı Uzunçiftlik Mahallesi eski Kaymakamlık binasında bulunan Gönül Bağı Mağazası oldu. Belediye Başkanı Kocaman’ın talimatıyla yeni yerine taşınan, yenilenen Gönül Bağı Mağazası’nda sadece sıfır ürünler ihtiyaç sahiplerinin hizmetine sunuluyor.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “İhtiyaç sahibi ailelerimizin, sıfır eşyalardan oluşan giyecekleri ücretsiz olarak alabildikleri Gönül Bağı Mağazamız kurulmasından bu yana hemşehrilerimizin hizmetindedir. Mesai saatleri içerisinde hizmet verilen mağazamızda ihtiyaç sahiplerine destek sağlanmaktadır” açıklamasında bulundu. 

 

ÇOCUK VE YETİŞKİNLERE

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Gönül Bağı Mağazası, Uzunçiftlik Mahallesi eski Kaymakamlık binasında 75 m2 alanda 08.30 -17.30 saatleri arasında 2 personelle hizmet verirken, tüm giyecekler çocuk ve yetişkinlere yönelik sıfır eşyalardan oluşuyor. Mağazadan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler, Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne başvurarak gerekli evrakları teslim ettikten sonra eksiklerini giderebiliyorlar.

 

MAŞUKİYE’DE İNCELEME

Kocaeli Milletvekili Sami Çakır ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Maşukiye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinlediler. Yapılan çalışmalardan dolayı Milletvekili Çakır, Başkan Kocaman ve ekibini tebrik ederek kolaylıklar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.