VALİLİKTEN KOCAELİLİLERE UYARI!

Güncel 27.11.2021 - 04:16, Güncelleme: 27.11.2021 - 04:16
 

VALİLİKTEN KOCAELİLİLERE UYARI!

KOCAELİ HABERİ
Marmara Bölgesi’nde Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde esmesi beklenen rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren Marmara’da Güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde olabileceği beklenmektedir. 27.11.2021 (bugün) saat: 18:00’e kadar  görülecek kuvvetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur. KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Marmara Bölgesi’nde Kuvvetli Rüzgar Bekleniyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; bölgemizde esmesi beklenen rüzgarın bu gece saatlerinden itibaren Marmara’da Güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde olabileceği beklenmektedir.

27.11.2021 (bugün) saat: 18:00’e kadar  görülecek kuvvetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.