VALİ AKTAŞ YİNE PARTİ AYRIMI YAPMADI

Siyaset 30.09.2024 - 02:40, Güncelleme: 30.09.2024 - 02:58
 

VALİ AKTAŞ YİNE PARTİ AYRIMI YAPMADI

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe 24 Eylül 2024 tarihinde, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, Derince ilçesinde hafta sonu yapılacak olan "Derince Belediyesi 21. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri" etkinliklerine davet etmişti.. Kocaeli'nin yeni Valisi İlhami Aktaş, tıpkı daha önce kendisinin gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ve kendisine yapılan ziyaretçi kabullerinde olduğu gibi ilçe belediyelerinin etkinlik davetleri için de parti ayrımı yapmadı ve CHP'li Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe'nin bu davetine icabet göstererek, belediyelerinin etkinliklerine katılım sağladı. Kocaeli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu haberi medyaya şu ifadelerle servis etti; Vali Aktaş, İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerini İzledi Derince Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali etkinlikleri kapsamında bugün yapılan İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerini izleyen Vali İlhami Aktaş, bu tür etkinliklerin, kültürlerin yaşatılmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında büyük bir önem taşıdığını belirtti.  Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 500 pehlivanın mücadele ettiği müsabakalara Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Muhip Kanko ve Nail Çiler,  Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.  21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe olmak üzere ekibine ve tüm emeği geçen katkısı olanlara teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, tüm güreşçilere başarılar diledi.
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe 24 Eylül 2024 tarihinde, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, Derince ilçesinde hafta sonu yapılacak olan "Derince Belediyesi 21. Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri" etkinliklerine davet etmişti..

Kocaeli'nin yeni Valisi İlhami Aktaş, tıpkı daha önce kendisinin gerçekleştirdiği ziyaretlerinde ve kendisine yapılan ziyaretçi kabullerinde olduğu gibi ilçe belediyelerinin etkinlik davetleri için de parti ayrımı yapmadı ve CHP'li Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe'nin bu davetine icabet göstererek, belediyelerinin etkinliklerine katılım sağladı.

Kocaeli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bu haberi medyaya şu ifadelerle servis etti;

Vali Aktaş, İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerini İzledi

Derince Belediyesi tarafından düzenlenen 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali etkinlikleri kapsamında bugün yapılan İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerini izleyen Vali İlhami Aktaş, bu tür etkinliklerin, kültürlerin yaşatılmasında ve gelecek kuşaklara aktarılmasında büyük bir önem taşıdığını belirtti. 

Türkiye'nin dört bir yanından gelen yaklaşık 500 pehlivanın mücadele ettiği müsabakalara Vali İlhami Aktaş’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekilleri; Muhip Kanko ve Nail Çiler,  Derince Kaymakamı Mustafa Demirelli, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve İshakçılar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin düzenlenmesinde emeği geçen başta Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe olmak üzere ekibine ve tüm emeği geçen katkısı olanlara teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, tüm güreşçilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.