Vali Aktaş Kahvaltıda Gençlere Misafir Oldu

Güncel 27.09.2024 - 13:29, Güncelleme: 27.09.2024 - 13:29
 

Vali Aktaş Kahvaltıda Gençlere Misafir Oldu

KOCAELİ HABERİ
Güne Kocaeli Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek başlayan Vali İlhami Aktaş, kahvaltıda misafirleri oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Hasan Kara, Yurt Müdürü Yusuf Karaosmanoğlu rehberliğinde Kocaeli Öğrenci Yurdunda yemekhane ve ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, öğrencilere yönelik verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Kocaeli Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir süre görüşerek istek ve sorunlarını dinleyen Vali İlhami Aktaş, başarılı bir dönem olması temennilerini iletti.
KOCAELİ HABERİ

Güne Kocaeli Öğrenci Yurdunu ziyaret ederek başlayan Vali İlhami Aktaş, kahvaltıda misafirleri oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürü Hasan Kara, Yurt Müdürü Yusuf Karaosmanoğlu rehberliğinde Kocaeli Öğrenci Yurdunda yemekhane ve ortak kullanım alanlarında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, öğrencilere yönelik verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

Kocaeli Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerle bir süre görüşerek istek ve sorunlarını dinleyen Vali İlhami Aktaş, başarılı bir dönem olması temennilerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.