Güzellik kraliçesi tacını bıraktı: Akıl sağlığımı kaybediyorum

Magazin - Cemiyet 08.05.2024 - 09:00, Güncelleme: 08.05.2024 - 09:00
 

Güzellik kraliçesi tacını bıraktı: Akıl sağlığımı kaybediyorum

KOCAELİ HABERİ
ABD'de Güzellik Kraliçesi seçilen 24 yaşındaki Noelia Voigt, akıl sağlığı sorunları yaşadığını söyleyerek tacını geri verdi. ABD'nin Güzellik Kraliçesi Noelia Voigt, tacını bırakma kararı aldı. 24 yaşındaki Venezuela asıllı güzelin, ruh sağlığı sorunları nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi.  Eylül ayındaki yarışmada birinci olan Voigt, Instagram hesabında paylaştığı mesajda akıl sağlığı için en iyi kararı verdiğini söyleyerek "Sağlığımız bizim hazinemiz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızdan asla ödün vermeyin" ifadelerini kullandı.  Kraliçe seçildikten sonra hayatının değiştiğini ve güzel deneyimler elde ettiğini kaydeden genç kadın, hayatında yeni bir döneme başlamak istediğini ifade etti. Miss ABD kurulu da Voigt'in bu kararını desteklediğini bildirdi. Kurul, kraliçe görevi için yeni bir isim belirleneceğini açıkladı. Geçen seneki yarışmada Hawaii'den Savannah Gankiewicz ikinci olmuştu.
KOCAELİ HABERİ

ABD'de Güzellik Kraliçesi seçilen 24 yaşındaki Noelia Voigt, akıl sağlığı sorunları yaşadığını söyleyerek tacını geri verdi.

ABD'nin Güzellik Kraliçesi Noelia Voigt, tacını bırakma kararı aldı. 24 yaşındaki Venezuela asıllı güzelin, ruh sağlığı sorunları nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. 

Eylül ayındaki yarışmada birinci olan Voigt, Instagram hesabında paylaştığı mesajda akıl sağlığı için en iyi kararı verdiğini söyleyerek "Sağlığımız bizim hazinemiz. Fiziksel ve ruhsal sağlığınızdan asla ödün vermeyin" ifadelerini kullandı. 

Kraliçe seçildikten sonra hayatının değiştiğini ve güzel deneyimler elde ettiğini kaydeden genç kadın, hayatında yeni bir döneme başlamak istediğini ifade etti. Miss ABD kurulu da Voigt'in bu kararını desteklediğini bildirdi. Kurul, kraliçe görevi için yeni bir isim belirleneceğini açıkladı. Geçen seneki yarışmada Hawaii'den Savannah Gankiewicz ikinci olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.