ÜNLÜ OYUNCUYA 2 MİLYONLUK ŞOK

Magazin - Cemiyet 29.04.2022 - 11:04, Güncelleme: 29.04.2022 - 14:57
 

ÜNLÜ OYUNCUYA 2 MİLYONLUK ŞOK

KOCAELİ HABERİ
Dünyanın gündemine oturan Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 'iftira' davası sürüyor. Depp'in mahkemede verdiği ifadeler günlerdir konuşulurken, Heard'ün çekimleri geçtiğimiz ocak ayında tamamlanan 'Prenses Mera' karakterini canlandırdığı 'Aquaman 2'nin oyuncu kadrosunda çıkarılması için 2 milyon imza toplandı 'Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp (58) ve aktris Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. Ayrılığının nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Ardından birbirlerine açtıkları 'iftira' davasıyla karşı karşıya gelen ikili, mahkeme salonunda kozlarını paylaşıyor.  Bu süreçte kariyerinde düşüşe geçen ve 'Karayip Korsanları' serisinin devamında çekilecek olan filmin oyuncu kadrosunda yer verilmeyen Depp'in hayranları harekete geçti. Amber Heard'ün, 'Prenses Mera' karakterine hayat verdiği 'Aquaman 2' filminden çıkarılması için kampanya düzenledi. Heard'ün, çekimleri geçtiğimiz ocak ayında tamamlanan filmden çıkarılması için 2 milyon imza toplandı.  Amber Heard'ün, filmin devam serisinde yer almaması için düzenlenen kampanyada hedefin 3 milyon imza olduğu belirtildi.   
KOCAELİ HABERİ

Dünyanın gündemine oturan Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki 'iftira' davası sürüyor. Depp'in mahkemede verdiği ifadeler günlerdir konuşulurken, Heard'ün çekimleri geçtiğimiz ocak ayında tamamlanan 'Prenses Mera' karakterini canlandırdığı 'Aquaman 2'nin oyuncu kadrosunda çıkarılması için 2 milyon imza toplandı

'Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp (58) ve aktris Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. Ayrılığının nedeni olarak şiddetli geçimsizlik gösterilmişti. Ardından birbirlerine açtıkları 'iftira' davasıyla karşı karşıya gelen ikili, mahkeme salonunda kozlarını paylaşıyor. 

Bu süreçte kariyerinde düşüşe geçen ve 'Karayip Korsanları' serisinin devamında çekilecek olan filmin oyuncu kadrosunda yer verilmeyen Depp'in hayranları harekete geçti.

Amber Heard'ün, 'Prenses Mera' karakterine hayat verdiği 'Aquaman 2' filminden çıkarılması için kampanya düzenledi. Heard'ün, çekimleri geçtiğimiz ocak ayında tamamlanan filmden çıkarılması için 2 milyon imza toplandı. 

Amber Heard'ün, filmin devam serisinde yer almaması için düzenlenen kampanyada hedefin 3 milyon imza olduğu belirtildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.