ÜNLÜ OYUNCU'DAN FAKİR SEVGİLİ AÇIKLAMASI

Magazin - Cemiyet 29.10.2021 - 14:19, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:19
 

ÜNLÜ OYUNCU'DAN FAKİR SEVGİLİ AÇIKLAMASI

KOCAELİ HABERİ
Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şıkel, "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim" açıklamasını yapmış ardından Demet Şener de ünlü mankene "Bize para değil, gerçek aşk lazım" sözleriyle destek vermişti. Önceki gün gazetecilerin objektiflerine yansıyan oyuncu Bade İşçil, "Fakir biriyle ilişki yaşar mısınız?" sorusuna "Ben aşık olduktan sonra fakir falan fark etmez. Şu an fakir de zengin de hayatımda yok. Gönlüme göresini bulamadım" dedi   Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şıkel, "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim." açıklamasını yapmış ardından Demet Şener de arkadaşına "Bize para değil, gerçek aşk lazım." sözleriyle destek vermişti.  Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Şıkel, "Benim o cümleyi kurma sebebim; kadınları ve erkekleri kategorize etmememiz gerektiğini vurgulamaktı. Sözlerim farklı bir şekilde manşet oldu. 'Fakir sevgili olur mu, olmaz mı' diye tartışma çıktı. Ben insanları; kazançları, yakışıklılığı ya da çirkinliği ile kategorize etmenin yanlış olduğunu söylemek istemiştim. İnsanları asla sınıflandırmam." demişti.
KOCAELİ HABERİ

Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şıkel, "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim" açıklamasını yapmış ardından Demet Şener de ünlü mankene "Bize para değil, gerçek aşk lazım" sözleriyle destek vermişti. Önceki gün gazetecilerin objektiflerine yansıyan oyuncu Bade İşçil, "Fakir biriyle ilişki yaşar mısınız?" sorusuna "Ben aşık olduktan sonra fakir falan fark etmez. Şu an fakir de zengin de hayatımda yok. Gönlüme göresini bulamadım" dedi

 

Geçtiğimiz haftalarda Çağla Şıkel, "Fakir biriyle de aşk yaşayabilirim." açıklamasını yapmış ardından Demet Şener de arkadaşına "Bize para değil, gerçek aşk lazım." sözleriyle destek vermişti. 

Daha sonra konuyla ilgili bir açıklama daha yapan Şıkel, "Benim o cümleyi kurma sebebim; kadınları ve erkekleri kategorize etmememiz gerektiğini vurgulamaktı. Sözlerim farklı bir şekilde manşet oldu. 'Fakir sevgili olur mu, olmaz mı' diye tartışma çıktı. Ben insanları; kazançları, yakışıklılığı ya da çirkinliği ile kategorize etmenin yanlış olduğunu söylemek istemiştim. İnsanları asla sınıflandırmam." demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.