ÜNLÜ OYUNCU İSYAN ETTİ

Magazin - Cemiyet 01.06.2022 - 18:52, Güncelleme: 01.06.2022 - 18:52
 

ÜNLÜ OYUNCU İSYAN ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Berna Laçin, hayat pahalılığından dert yandı. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, "Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde 'Kahve içelim.' dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira! Hani yemeği geçtik artık termosta kahveyle banka gideceğiz" ifadelerini kullandı Oyuncu Berna Laçin, kahve içmek için soluğu Bebek'teki bir mekanda aldı. Ancak 51 yaşındaki ünlü isim, menüyü eline aldığında karşılaştığı fiyatlar karşısında yaşadığı şaşkınlığı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hayat pahalılığına isyan eden Berna Laçin, gönderisinde "Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde 'Kahve içelim' dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira! Hani yemeği geçtik artık termosta kahveyle banka gideceğiz. İşin kötüsü şehirlerimizde ortak alan park filan da yok ki her yer beton..." ifadelerine yer verdi.
KOCAELİ HABERİ

Berna Laçin, hayat pahalılığından dert yandı. Konuya ilişkin paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, "Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde 'Kahve içelim.' dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira! Hani yemeği geçtik artık termosta kahveyle banka gideceğiz" ifadelerini kullandı

Oyuncu Berna Laçin, kahve içmek için soluğu Bebek'teki bir mekanda aldı. Ancak 51 yaşındaki ünlü isim, menüyü eline aldığında karşılaştığı fiyatlar karşısında yaşadığı şaşkınlığı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Hayat pahalılığına isyan eden Berna Laçin, gönderisinde "Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde 'Kahve içelim' dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira! Hani yemeği geçtik artık termosta kahveyle banka gideceğiz. İşin kötüsü şehirlerimizde ortak alan park filan da yok ki her yer beton..." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.