Ünlü gıda firması iflas etti; Tüm şubelerini kapatıyor

Güncel 23.08.2023 - 07:34, Güncelleme: 23.08.2023 - 07:34
 

Ünlü gıda firması iflas etti; Tüm şubelerini kapatıyor

KOCAELİ HABERİ
Ülke genelinde yaşanan iflaslara bir yenisi daha eklendi. Peynir, zeytin ve sucuklarıyla meşhur olan Mandıracı Amca isimli marka iflas etti. Milli Gazete ve Merhabahaber haber sitesinde yer alan bilgilere göre, Başkent Ankara'da faaliyet gösteren ve Ankara'da yaşayanların bildiği marka iflas etti. Söz konusu iflasın gerekçesi ise yine biriken borçlar oldu. Konkordato talebi ile başvuruda bulunan firmanın isteğini değerlendiren Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato isteminin reddine karar vererek şirket için iflasına hükmetti. Bu firma ilk açıldığı dönemde peynirin kilosunu 20 liraya satıyordu. Bu kararla birlikte çok sayıda kişi işsiz kaldı. Mandıracı Amca'nın kısa süre içinde tüm şubelerini kapatacağı öğrenildi. Söz konusu karar şu şekilde yayımlandı:
KOCAELİ HABERİ

Ülke genelinde yaşanan iflaslara bir yenisi daha eklendi. Peynir, zeytin ve sucuklarıyla meşhur olan Mandıracı Amca isimli marka iflas etti.

Milli Gazete ve Merhabahaber haber sitesinde yer alan bilgilere göre, Başkent Ankara'da faaliyet gösteren ve Ankara'da yaşayanların bildiği marka iflas etti. Söz konusu iflasın gerekçesi ise yine biriken borçlar oldu.

Konkordato talebi ile başvuruda bulunan firmanın isteğini değerlendiren Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato isteminin reddine karar vererek şirket için iflasına hükmetti.

Bu firma ilk açıldığı dönemde peynirin kilosunu 20 liraya satıyordu. Bu kararla birlikte çok sayıda kişi işsiz kaldı. Mandıracı Amca'nın kısa süre içinde tüm şubelerini kapatacağı öğrenildi.

Söz konusu karar şu şekilde yayımlandı:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.