ÜNLÜ FUTBOLCUNUN ARABASI GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ

Spor 01.11.2021 - 12:32, Güncelleme: 01.11.2021 - 12:34
 

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN ARABASI GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ

KOCAELİ HABERİ
Serie A'nın son şampiyonu Inter'in Şilili yıldızı sosyal medyada otomobilini sergileyerek gündem oldu. Lüks otomobil koleksiyonunun arasına bir tane de 90'lı yıllara ait FIAT Panda ekleyen Arturo Vidal aracıyla antrenmana gittiği görüntüleri Twitter hesabında paylaştı. Inter'in yıldızının antrenmana gittiği arabanın fiyatı ise sadece 2 bin euro. Otomobiliyle poz veren Arturo Vidal paylaşımında ise "Hayat bana birçok imkan verdi ama biliyorum ki ben küçük şeylerle mutluyum" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Serie A'nın son şampiyonu Inter'in Şilili yıldızı sosyal medyada otomobilini sergileyerek gündem oldu. Lüks otomobil koleksiyonunun arasına bir tane de 90'lı yıllara ait FIAT Panda ekleyen Arturo Vidal aracıyla antrenmana gittiği görüntüleri Twitter hesabında paylaştı.

Inter'in yıldızının antrenmana gittiği arabanın fiyatı ise sadece 2 bin euro. Otomobiliyle poz veren Arturo Vidal paylaşımında ise "Hayat bana birçok imkan verdi ama biliyorum ki ben küçük şeylerle mutluyum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.